Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Je po všem! Vydrží Agáta drsné zákazy od soudu?

15. května 2024 | 15:00

Nekonečné soudní tahanice Agáty Hanychové jsou u konce! Po dlouhých neshodách se konečně domluvila jak se svým bývalým manželem Jakubem Prachařem, tak i bývalým partnerem Jaromírem Soukupem. Jak dopadla jednotlivá soudní jednání?

V úterý proběhlo již třetí jednání ohledně šestileté dcery Jakuba Prachaře a Agáty Hanychové, Mii. Na její výchovu měli oba rodiče odlišný názor a herci se nezamlouvalo, že ji Agáta neustále ukazuje na sociálních sítích. Nedokázali se dohodnout, a tak musel zasáhnout soud. Řešila se také výše výživného, se kterou zase nebyla spokojená Agáta. 

VIDEO: Hanychová vs Prachař: Další kolo u soudu!

Video se připravuje ...
Hanychová vs Prachař: Další kolo u soudu! • VIDEO: Blesk TV

Oba jsou spokojeni

K soudu dorazil pouze Jakub Prachař, protože Adéla musela se synem Kryšpínem kvůli jeho operaci do nemocnice. Nakonec však s rozsudkem byli oba spokojeni. Soud totiž nakonec vyhověl oběma stranám. Agáta Hanychová musí do třiceti dnů odstranit veškerý obrazový a zvukový materiál spojený s dcerou Miou a Jakub Prachař musí platit 25 tisíc korun měsíčně, z toho 15 tisíc korun na účet své dcery a 10 tisíc korun Agátě. „Šli jsme tam s dohodou, kterou jsme podepsali, a jsem ráda, že to všechno skončilo. Jsme dva civilizovaní lidé, kteří se dohodli na péči o dceru,“ uvedla Agáta.

Druhé kolo s Jaromírem Soukupem

Hned na druhý den čekal Agátu další soud, tentokrát s Jaromírem Soukupem. Agáta dorazila na motorce, Jaromír v doprovodu své právničky a rozdával úsměvy na všechny strany. Soudní proces, ve kterém se řešila péče o jejich dceru Rozárku, trval čtyři hodiny. Po skončení Agáta síň v rychlosti opustila a odjela na skútru.

Jaký je výsledek?

Jaromír Soukup vypadal velmi spokojeně. „Spravedlnost je někdy slepá, ale v tomto případě nebyla,“ uvedl. Soukup se u soudu domohl střídavé péče, platit bude 25 tisíc korun, část dítěti, část Agátě. Ta zase nesmí Rozárku ukazovat na sociálních sítích. Stávající fotografie musí do třiceti dnů stáhnout. Do zahraničí nesmí s malou odcestovat na déle než 15 dní a nesmí s ní do rizikových zemí. Agáta si oddechla, že má soudní tahanice za sebou, přesto si však neodpustila rýpnutí do Jaromíra Soukupa. „Je mi líto, že tatínek nezaplatil Rozárce její ušlé výživné, protože šlo o peníze pro naší dceru. Já jsem se tak rozhodla, že těch 150 tisíc na její účet pošlu sama,“ dodala.

Soud Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa kvůli péči o společnou dceru Rozárku
Autor: Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER CNC / Martin Hykl

Autor: Aneta Valešová