Neděle 16. června 2024
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf
Oblačno, déšť 23°C

Když ulice mluví: Co by si fanoušci Survivoru vzali s sebou na ostrov a kdo je žhavým kandidátem na vítěze?

Video se připravuje ...
Když ulice mluví: Survivor
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
22. května 2024 | 06:00

Nejdrsnější reality show Survivor se neúprosně blíží do svého finále. A vzhledem k tomu, že se také jedná o divácky úspěšnou reality show, vyrazili jsme do ulic a zeptali se vás, jestli byste si to vyměnili s některým ze soutěžících, co byste si s sebou přibalili na pustý ostrov a koho vidíte jako potenciálního výherce. Co tedy prozradili fanoušci?

2 měsíce na ostrově & nové pravidlo soutěže

Třetí série Survivor Česko & Slovensko se blíží do svého finále. Soutěžící, kteří jsou na ostrově v Dominikánské republice bezmála dva měsíce, se konečně dostali do sloučení a zabydlují se tak v novém kempu, kde mezi sebou rozvíjejí debaty o možných aliancích. Ostrované však navíc procházejí absolutní novinkou v soutěži, a to změnou ve vyřazení hráče. Nyní to totiž není jen o počtu hlasů, ale i o štěstí, kdy o osudu hráčů rozhodne náhodný výběr z devíti nádob.

V šesti nádobách je krev, která pro soutěžícího představuje okamžitý konec ve hře. Ve třech nádobách je voda, která mu dává šanci utkat se ve vyřazovacím duelu s protihráčem podle vlastního výběru. Soutěž tak ještě více přitvrdila s apelem na sociální hru – tedy na jednu z částí hry, a tou je „přelstít“.

Křesadlo, nůž i proteinová tyčinka jako základ výbavy

Vzhledem k tomu, že se jedná o oblíbenou reality show, jsme tak vyrazili do ulic a zajímalo nás, co byste si vy, diváci, zabalili s sebou na pustý ostrov. „Zapalovač, vodu – i když to by mi moc nepomohlo, a nůž,“ nechala se slyšet jedna z divaček.

Druhý sledující by si s sebou zabalil křesadlo na rozdělávání ohně, což víme, že je na ostrově absolutně nezbytnou součástí zajišťující nejen teplo, ale i jistou pohodu a klid, ale také možnost něco si uvařit. Dodal však, že ke křesadlu by si vzal i knihu a proteinovou tyčinku.

Mikýř jako žhavý kandidát na vítěze

„Mikýř. To je jednoznačný,“ zněla rozhodně odpověď jednoho ze sledujících na naši otázku, kdo by se měl stát výhercem a koho nejvíce diváci vnímají z této série. Zaujal ale i lidi, kteří nejsou stoprocentními fanoušky a show sledují jen okrajově. Známý youtuber a komik má tak silnou pozici ve hře.

Co nám diváci ještě sdělili? To se dozvíte v úvodním videu. 

Autor: Kateřina Menclová, Tereza Víchová, Žaneta Podlahová