Čtvrtek 20. června 2024
Svátek slaví Květa, zítra Alois
Polojasno 26°C

Jana Paulová (69) ve StarDance! Historicky nejstarší účastnice, která brzy s manželem oslaví zlatou svatbu!

9. června 2024 | 05:10

StarDance: Historicky nejstarší účastnicí je Jana Paulová, která brzy s manželem oslaví zlatou svatbu! Česká televize na podzim odvysílá další, už třináctou, řadu soutěže StarDance. V desítce osobností, které zabojují o titul Král a Královna tanečního parketu je také herečka Jana Paulová – historicky nejstarší účastnice, která si zatančí po boku s českým tanečníkem a choreografem Robinem Ondráčkem.

Jana Paulová letos oslavila 69. narozeniny, a tak pro ni bude účast v náročné taneční soutěži výzvou. Přestože herečka vypadá na svůj věk výborně a jen málokdo by jí ho hádal, hodiny a hodiny tréninků dají člověku zabrat. Udržet se a uspět v konkurenci mnohem mladších soutěžících, tak pro ni bude možná nelehký úkol. „Můj taneční partner se už teď obrňuje neuvěřitelnou trpělivostí, ale já se na tu celou cestu opravdu moc těším.“

VIDEO: Jana Paulová o StarDance. Co prozradila?

Video se připravuje ...
Star Dance - Paulová a Ondráček • VIDEO: Kateřina Štichová

Herečka tak bude sice nejstarší soutěžící ženou v historii pořadu, avšak naprosté prvenství drží i nadále muž. Jedenácté řady soutěže se totiž v roce 2021 zúčastnil pohádkový princ, herec a moderátor Pavel Trávniček, kterému v té době bylo neuvěřitelných 71 let. Jeho působení ale v soutěži však nemělo dlouhého trvání. Vypadl hned jako první.

Má šanci!

Ne vždy ale musí být staří ku neprospěchu. Slovenské verze soutěže, která se nazývá Let´s Dance, se zúčastnila herečka a zároveň matka českého herce a hudebníka Ondřeje Gregora Brzobohatého. Hana Gregorová všem dokázala, že i v 71 letech se takové soutěže nemusí bát. Vydržela až do čtvrtého kola. Nevzdala to a bojovala do konce!

Oslaví 50 let manželství!

S manželem hudebníkem a pedagogem Milanem Svobodou budou mít zlatou svatbu a příští rok herečka oslaví také své kulatiny. „My umíme oslavit naprosto bezvýznamný den a na výročí zapomenout. Takže uvidíme, jak to dopadne,“ prozradila se smíchem herečka, která ale prý recept na šťastný vztah nemá. „Žádný obecný recept neexistuje, každý člověk preferuje ve vztazích něco jiného. U nás je to láska, vzájemný respekt, smějeme se stejným věcem, nevlastníme se navzájem a prostě nás baví spolu být.“

Je milující babičkou!

„Jsem zamilovaná babička a jsem z ní nadšená,“ řekla Paulová, která zatím nedokáže říct, zda také půjde v uměleckých šlépějích. „Že bych u ní pozorovala nějaké zvláštní umělecké sklony, na to je ještě moc malá. Mě fascinuje, jak mluví dvěma jazyky a jak přesně ví, s kým má jakým mluvit. Ať bude jednou dělat cokoli, důležité je, aby ji to bavilo a naplňovalo,“ dodala.

Věděli jste, že…

Indie je hereččinou oblíbenou zahraniční destinací. Naplánovala a s využitím sponzorských peněz zde založila školu pro sirotky.

Autor: Monika Vráblíková
Video se připravuje ...