Pátek 21. června 2024
Svátek slaví Alois, zítra Pavla
Oblačno, bouřka 30°C

Když ulice mluví: „Vraťte nám do StarDance Chlopčíka, bez něj to nebude ono,“ říkají lidé

Video se připravuje ...
Když ulice mluví: StarDance
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
16. května 2024 | 06:00

Podzimem opět protančíme s oblíbenou soutěží StarDance. Česká televize nedávno odkryla nejen zbrusu nové soutěžící, ale i porotu. V té letošní však bude chybět Zdeněk Chlopčík, a ačkoli získal nálepku „kata“, jeho kritické postřehy byly u diváků velmi oblíbené a přínosné. Co dalšího nám o divácky úspěšném formátu prozradili lidé v naší anketě?

Oblíbenci z minulé řady

Horkým favoritem loňské řady byla od počátku snowboardistka Eva Adamczyková, která tvořila taneční pár s Jakubem Mazůchem. O titul královny parketu bojovala s mladičkou herečkou Darijou Pavlovičovou, která nakonec v soutěži zvítězila. Obě diváky velmi zaujaly, značnou oblibu měl však i herec a zpěvák Richard Krajčo: „Dívala jsem se do té doby, než vyhodili Krajča, s tím jsem nesouhlasila, byl pohyblivý. Přestala jsem se dívat, to mě naštvalo,“ zmínila jedna ze sledujících. V paměti však z loňských řad zaujal komik a herec Lukáš Pavlásek, který byl výraznou tváří sedmé řady StarDance, ve které se umístil společně s taneční partnerkou Lucií Hunčárovou na krásném 3. místě.

S odchodem Chlopčíka odejde kouzlo

S novou řadou přichází i jedna velká novinka, a to změna poroty. Zdeňka Chlopčíka nahradí Jan Tománek, který byl v porotě již v roce 2019 a 2021. Ačkoli byl známý porotce jistým „katem“, dodával soutěži jisté kouzlo: „Myslím, že bez něj to ztratí to kouzlo, který do tý doby to StarDance mělo. To by se na tom mělo zamakat, aby se zase vrátil,“ sdělil jeden ze sledujících a další dodali, že vnášel do pořadu svěží vítr a na jeho výroky se vždy při sledování těšili.

Na koho se lidé letos těší a komu tak budou fandit? Na to se podívejte v naší úvodní anketě!  

Autor: Kateřina Menclová, Tereza Víchová, Žaneta Podlahová