Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bývali přáteli, dnes si nemůžou přijít na jméno. Proč se tyto celebrity rozhádaly?

  • Bývali přáteli, dnes si nemůžou přijít na jméno. Proč se tyto celebrity rozhádaly?
    29. března 2024 | 06:00

    I když se mnohá slavná přátelství zdají být nerozbitná, realita je taková, že i ta nejpevnější pouta mohou pod tlakem slávy, konkurence a závisti přetržena. Tyto celebrity bývali blízkými přáteli, byli nerozluční, ale z mnoha důvodů jejich přátelství vyšuměla. Proč si někteří z nich dnes nemohou přijít na jméno?

  • Tom Cruise a Jamie Foxx

    Autor: profimedia.cz

    Tom Cruise a Jamie Foxx byli kdysi blízcí přátelé. Spojovala je jejich láska k herectví, měli ale i spoustu dalších společných koníčků. V roce 2004 si spolu dokonce zahráli ve snímku Collateral. Toma by tak nikdy nenapadlo, že mu o pár let později Jamie bodne kudlu do zad a začne randit s jeho bývalou manželkou Katie Holmes. Svůj vztah oba drželi nějakou dobu v tajnosti a v roce 2017 oznámili světu, že jsou pár. Tom Cruise však o jejich románku údajně věděl od začátku a velmi ho ranilo, že si Katie Holmes začala s jeho blízkým přítelem. 

    VIDEO: Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste?

    Video se připravuje ...
    Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste? • VIDEO: Videohub

  • Madonna a Gwyneth Paltrow

    Autor: profimedia.cz

    Madonna a Gwyneth Paltrow byly blízké přítelkyně, spojovala je hlavně jejich vášeň pro fitness. Dokonce měly stejnou osobní trenérku Tracy Anderson. Madonna se však jednoho dne naštvala a trenérku vyhodila a požádala Gwyneth, aby udělala to stejné. Ta se však postavila na Tracyinu stranu a dokonce řekla, že Madonna umí být někdy pěkně zlá. A bylo po přátelství.

  • Demi Lovato a Selena Gomez

    Autor: profimedia.cz

    Selena Gomez a Demi Lovato byly jako sestry. Seznámily se u Disneyho, obě hrály v seriálech a filmech, všechny dívčí trable řešily společně, a když bylo nejhůř, mohla se jedna na druhou spolehnout. Jejich přátelství však skončilo kvůli osobním problémům, které ještě zhoršily Demiiny boje s duševním zdravím. Navzdory pokusům o usmíření zůstává jejich vztah napjatý.

  • Paris Hilton a Nicole Richie

    Autor: profimedia.cz

    Byly to největší večírkové královny, nechyběly na žádné párty, měly vlastní reality show The Simple Life, chodily ve stejném oblečení a byly zkrátka nerozlučnou dvojkou. Najednou však všechno utichlo. Paris Hilton pak v roce 2005 v jednom rozhovoru uvedla, že Nicole moc dobře ví, co udělala a víc se k tomu vyjadřovat nehodlá. Obě se dokonce navzájem zesměšňovaly v médiích. Později si údajně všechny spory vyříkaly, k obnovení přátelství už ale nikdy nedošlo.

  • Beyoncé a Kim Kardashian

    Autor: profimedia.cz

    Proslýchá se, že slavné krásky nikdy nebyly nejbližší kamarádky, jejich manželé si však velmi rozuměli, a tak spolu vycházely. Vztahy se údajně rozpadly úplně poté, co Beyoncé a Jay-Z odmítli svatební pozvání od Kim Kardashian a Kanye Westa. Důvodem prý byl jejich životní styl, který nešel dohromady se životem Beyoncé a jejího manžela. 

  • Bruce Willis a Sylvester Stallone

    Autor: profimedia.cz

    Vzájemné antipatie mezi těmito dvěma hereckými legendami vznikly během natáčení třetího pokračování filmu Expendables, kdy se Bruce Willis údajně dožadoval vysokého honoráře. „Hamižný a líný, to je fráze pro jasné kariérní selhání,“ vyjádřil se k Willisovu postoji Stallone tehdy na svém Instagramu. 

  • Paris Hilton a Lindsay Lohan

    Autor: profimedia.cz

    Lindsay Lohan a Paris Hilton spolu kdysi trávily spoustu času. Vymetaly večírky a jejich život byla jedna velká zábava. Jejich přátelství však pokazily zvěsti o zradě a rivalitě a Lindsay údajně chodila s Parisiným bývalým přítelem. Jejich spory eskalovaly veřejnými urážkami, což vedlo k úplnému rozpadu přátelství. Dnes se nejspíš pozdraví, když na sebe narazí, ale o vřelých vztazích nemůže být tak úplně řeč.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.