Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Neskutečná podoba! Podívejte se na herce, kteří se dokonale proměnili ve známé osobnosti

22. března 2024 | 05:00

Zahrát známou osobnost není jen tak. Herci se musí proměnit nejenom vzhledově, ale osvojit si musí také gesta nebo mimiku dané osoby. Podívejte se na slavné hvězdy, které se svých rolí chopili ukázkově a svým postavám jako by z oba vypadli. 

Každý herec se na svou roli důkladně připravuje. Vyžaduje to nejenom perfektní nastudovaní a pochopení dané postavy, ale musí dokonce i stejně přemýšlet. Jedině tak jejich výkon bude co nejdůvěryhodnější. Často se tak stává, že herci tráví spoustu času v přirozeném prostředí dané osobnosti, aby se do hraní následně co nejvíce ponořili. Poté nastupují filmoví maskéři, díky kterým se pak herci podobají postavám, které ztvárňují. A že se často jedná opravdu o dechberoucí proměny. 

VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení

Video se připravuje ...
Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

Je naprosto běžné, že herci obětují svou vizáž, aby se dané postavě co nejvíce podobali. Někdo musí přibrat nebo naopak zhubnout, jiný si klidně oholí hlavu nebo obočí. Na to, jak se dokonale do svých rolí převtělil například Ashton Kutcher, Margot Robbie, Nicole Kidman nebo Tom Hanks, se podívejte ve fotogalerii.

 

Autor: Aneta Valešová