Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Radikální změny vzhledu, které děsí svět: Nejvíce propíchaný muž i žijící mimozemšťan

1. ledna 2024 | 06:00

Proslavili se radikální úpravou svého zevnějšku. Jeden si vybudoval silný vztah k piercingu, druhý zase k tetování a posedlosti estetikou vzhledu mimozemšťana. Kolik má Němec Rolf Buchholz piercingů a kolik amputací zase Francouz Anthony Loffredo? To se dozvíte v následujících řádcích.

Němec Rolf Buchholz se proslavil díky zálibě v propichování vlastního těla. Se svými početnými modifikacemi na těle je nezpochybnitelně zapsán v Guinnessově knize rekordů jako nejpropíchanější člověk na světě. A kolik že piercingů „zdobí“ jeho tělo? Přes neuvěřitelných 500! Nejvíce jich má rozmístěných ve rtech a nad obočím.

Rolf si vztah k piercingu vybudoval až po čtyřicítce, od té doby jeho posedlost nabírala velmi rychlého spádu. Ostatně úprava jeho vzhledu neskončila jen u již zmíněných okrasných náušnic. Na čelo si dokonce nechal naoperovat dva implantáty v podobě rohů, další má i na zápěstí. Taktéž má potetované i bělmo, a z jeho přirozeně světlých očí se tak rázem staly skoro úplně tmavé.

Tmavé, až démonické oči má i Francouz Anthony Loffredo, který je známý spíše jako „černý mimozemšťan“. Začalo to právě změněným bělmem ve spojení s potetováním celého těla. Ovšem následně přišly amputace uší, části nosu a kousku horního rtu. Nechal si dokonce rozdvojit jazyk.

Co dalšího hodlá se svým tělem udělat, sice nevíme, ale víme to, že ač jsou zákroky bolestivé a pro mnohé děsivé, dělá ho přeměna dle jeho vlastních slov opravdu šťastným mužem.

Na fotografie mužů se můžete podívat v naší galerii:

 

Autor: Žaneta Podlahová