Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Svatby roku 2023: Tajnůstkář Brzobohatý, šťastná Kvitová a italská veselka Šeredové

  • Svatby roku 2023
    20. prosince 2023 | 05:00

    Letošní rok měl i spoustu šťastných událostí, které se staly ve světě showbyznysu. Mezi ty nejšťastnější rozhodně patří svatby. A nebylo jich zrovna málo! Které slavné páry si řekly své „ano“ u nás i v Hollywoodu?

  • Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová

    Vztah muzikanta a moderátorky letos nabral rychlý spád. Sotva ti dva přiznali, že spolu randí, už začali chystat veselku. V červnu na Maledivách se zasnoubili a své „ano“ si řekli v září u italského jezera Lago di Garda. Na svatbu dorazili jen nejbližší přátelé a rodina. Mezi hosty pak byla také herečka Veronika Arichteva, ke které má Daniela blízko od doby, co společně tancovaly ve StarDance.

    VIDEO: Daniela Brzobohatá tři týdny po svatbě s Ondřejem: Kdo jí šel za svědka a proč trpí nevolností?

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Markéta Reinischová

     

  • Petra Kvitová a Jiří Vaněk

    Svatební šaty letos oblékla také tenistka Petra Kvitová, která se v červenci provdala za svého trenéra Jiřího Vaňka. S ním začala chodit v roce 2020, ale vztah potvrdila až o rok později. Také veselku se jí podařilo utajit, a radostnou zprávu se tak všichni dozvěděli až z jejího Instagramu, na kterém se pochlubila společnou svatební fotkou. „Mr and Mrs, 22. 7. 2023,“ napsala k tomu.

  • Alena Šeredová a Alessandro Nasi

    Zato Alena Šeredová své šťastné okamžiky rozhodně netajila a poctivě je sdílela se svými fanoušky na sociálních sítích. V červnu si vzala dědice Fiatu Alessandra Nasiho. Civilní obřad proběhl na radnici a pak následovala velká párty pod širým nebem, kde byla zhruba stovka hostů. Pro modelku to byla druhá svatba. Jejím prvním manželem byl italský fotbalista Gianluigi Buffon, s nímž má dva syny. S italským podnikatelem má pak dceru Vivienne.

  • Aneta Vignerová a Petr Kolečko

    Už to vypadalo, že tento pár bude minulostí, místo toho všechny ale překvapil! Jen pár dní poté, co scenáristu na Českých lvech doprovázela herečka Denisa Nesvačilová, v březnu proběhl tajný obřad, při kterém si Aneta Vignerová a Petr Kolečko řekli své „ano“. Proč k takovému zvratu došlo, se asi nedozvíme, faktem ale zůstává, že mají spolu malého syna Jiříka, kvůli kterému tomu chtěli dát pravděpodobně ještě šanci.

  • Marek Ztracený a Marcela Skřivánková

    Také populární zpěvák do toho letos praštil! Na jaře si na Šumavě vzal svou dlouholetou partnerku a radostnou zprávu sdělil až po několika týdnech na jednom ze svých koncertů. A není to poprvé, co něco takového udělal. Svou přítelkyni požádal o ruku na vyprodaném koncertě v O2 areně.Už bylo taky na čase! Manželé totiž spolu mají dvanáctiletého syna Marka.

  • Anya Taylor-Joy a Malcolm McRae

    Jestli jste sledovali seriál Dámský gambit nebo filmy Čarodějnice a Menu, tak určitě víte, o kom je řeč. Kromě toho, že se populární herečka hřeje na vrcholu slávy, tak prožívá šťastné období i v osobním životě. V říjnu se totiž provdala za hudebníka Malcolma McRae. Svatba se přitom konala na jejich oblíbeném místě – v italských Benátkách.

     

  • Anna-Marie Kánská a Richard Chlad

    Kdo by neznal Blaženu ze Slunce, seno… Možná ale nevíte, že má její představitelka Veronika Kánská krásnou dceru, která se letos provdala za bohatého podnikatele a automobilového závodníka Richarda Chlada. Své „ano“ si řekli v listopadu na Maledivách a poté měli ještě český obřad na Staroměstské radnici 1. prosince.

Autor: Štěpánka Bínová
Diskuse ke článku
.