Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Rajčata, dýky, informace aneb na čem ujíždějí slavní?

  • Na čem ujíždějí slavní?
    24. března 2022 | 06:00

    Jeden miluje chilli papričky, druhý sbírá dýky, třetí si každý den musí dát lanýže. Slavní lidé stejně jako my, obyčejní smrtelníci, ujíždějí na ledasčem.

    Co se tak divíte? Jsem jen člověk! smál se hollywoodský idol Leonardo DiCaprio, když překvapená novinářka nemohla uvěřit, že ze všech jídel na světě nejvíc miluje italskou pizzu. A kousek si prý dopřává každý den. Nejvíc si potrpí na to, aby byla při její přípravě používána lahodná rajčata. Podle božského Lea je to prý stejně důležité jako kvalitní těsto. Na čem ujíždějí další slavní lidé, kteří si můžou dovolit i hodinky s vodotryskem?

  • Paní hodně chytrá Emma Watson (31)

    Emma Watson
    Autor: profimedia.cz

    Slavná britská herečka a modelka, která začínala jako malá holčička rolí Hermiony v Harrym Potterovi, je i ve svém reálném životě velká šprtka. Mluví o sobě jako o člověku, který je doslova závislý na nasávání nových informací a neustálém vzdělávání. Vedle jiného studovala Brownovu univerzitu a Worcester College v Oxfordu. Emma ujíždí ještě na jedné, daleko obyčejnější věci: strašně miluje borůvky. Jestli si je tato hodně chytrá mladá dáma vybrala i kvůli tomu, že jsou asi nejzdravějším ovocem na světě, těžko říct.

  • Že by trochu narcis? Brad Pitt (58)

    Brad Pitt
    Autor: profimedia.cz

    Zdravou libůstku má i hvězdný Brad Pitt. Neumí si totiž svůj den představit bez rajčat. Nejmenovaný americký bulvární list spekuloval o tom, proč si herec vybral právě rajčata. „Po rajčatech se údajně mládne. Obsahují totiž látku lykopen, která se dává i do kosmetických přípravků. Už je nám jasné, proč Pitt vypadá o tolik mladší.“ Hvězda se navíc netají tím, že na vzhled si značně potrpí. Také miluje plavání, které si díky svým několika luxusním sídlům může dopřát ve vlastních bazénech. Plave i několikrát denně.

    Video se připravuje ...
    Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina • VIDEO: Videohub

  • Svůdná upírka s dýkou Angelina Jolie (46)

    Angelina Jolie
    Autor: profimedia.cz

    Bývalá Pittova partnerka Angelina má bizarní oblibu: miluje dýky a také je sbírá. Po světě už sehnala a nashromáždila si hodně úchvatných kousků. Cena její sbírky by mohla dosahovat závratných nul. S dalším bývalým partnerem Billy Bobem Thorntonem se prý v intimních chvílích řezali a pili svou krev, takže se jistě s trochou nadsázky říká, že Angelině se dýky asi hodí občas i v praxi. Jinak je prý ujetá na opalovací krémy – v kosmetické taštičce jich nosí hned několik. Předchází tím pigmentaci a stárnutí pokožky.

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

  • Paří bojové hry – Mila Kunis (38)

    Mila Kunis
    Autor: profimedia.cz

    Krásná herečka, původem Ukrajinka, manželka lamače ženských srdcí Ashtona Kutchera přiznává velkou slabost pro hraní videoher. A ne jen tak ledajakých. Nejvíc miluje hry, jako je World of Warcraft. Dřív prý u nich vydržela i několik hodin denně. Dnes je ale už maminkou dvou rozkošných dětí, času nemá nazbyt a na hraní prakticky žádný. Když ale může, tak si chvilku na hraní přece jen utrhne. A neobejde se bez toho, že si každý den chvilku zacvičí.

    Video se připravuje ...
    9 slavných žen se svěřilo: Jaké to bylo, když kojily • VIDEO: Youtube

  • V moři krásných kabelek je Dana Morávková (50)

    Dana Morávková
    Autor: profimedia.cz

    Půvabná herečka už několik let navrhuje krásné kabelky. Od každé kolekce jich má řadu. Podle vlastních slov už jich má tolik, že je raději ani nepočítá, a rozhodla se jejich množství omezovat. Její kabelky jsou v každém případě nepřehlédnutelné a vždy k nim umí perfektně doladit celý svůj outfit. Na čem ještě ujíždí? Miluje jízdu na kole, zejména výlety s manželem a synem, ideálně kolem rakouských jezer.

  • Z Arnolda nespustí oči Václav Noid Bárta (41)

    Václav Noid Bárta
    Autor: profimedia.cz

    Fešný český hudebník, zpěvák a herec žije zdravě, miluje sport a je to vidět i na jeho postavě. Možná i proto tak ujíždí na filmech s americkou hvězdou Arnoldem Schwarzeneggerem. Říká, že když se mu večer začnou při televizi klížit oči a pomalu usíná, stačí znělka ze Schwarzeneggerova Barbara Conana a je úplně vzhůru a po třistapadesáté se na film rád podívá.

    Video se připravuje ...
    Trapasy Českých lvů: Pády před Rudolfinem, odhalený rozkrok a nepozvaný Klíma • VIDEO: Videohub

  • Láska po italsku – David Kraus (42)

    David Kraus
    Autor: profimedia.cz

    Veliký fešák, hudebník a zpěvák, člen slavné umělecké rodiny Krausových má prý v životě rád spoustu věcí, ale „maličkatou závislost“ má na dobré italské kuchyni. Právě ta je prý totiž nejzdravější na světě. Na italské lahůdky ho možná natrénovala jeho bývalá partnerka – tenistka Barbora Strýcová, která je na nich „také tak trochu závislá“. Tato známost je už ale minulostí, David se stal nedávno poprvé otcem a jeho protějškem je krásná, o dvacet let mladší modelka Sarah Opravilová.

    Video se připravuje ...
    Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes • VIDEO: Videohub

  • Jóga místo doktora – Jitka Asterová (63)

    Jitka Asterová
    Autor: profimedia.cz

    Jednoho dne utrápená herečka potkala kolegyni Báru Hrzánovou a do života jí vstoupila jóga. „Cvičím denně už několik let. Jóga byla jediným východiskem, jak se z bolestí a utrpení dostat.“

    Další zajímavé články najdete v aktuálním vydání měsíčníku Blesk zdraví, které je právě nyní na stáncích. Můžete si ho pořídit i v našem iKiosku!

     

     

     

     

Autor: sia
Diskuse ke článku
.