Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Jeden šok za druhým: Nečekané rozchody, svatby i zásnuby!

24. srpna 2022 | 12:38

Tento týden zažívají vztahy celebrit nebývalé vzestupy a pády. Láska v rozpuku stvrzená prstýnkem, okázalé veselky, bohužel i rozpady manželství. O které celebrity se jedná?  

Láska si nevybírá. Dokáže vás euforicky vystřelit do astronomických výšin, umí být ale také bolestivá. České i zahraniční celebrity tyto rozporuplné pocity právě zažívají. Kdo řekl své „ano“, kdo je čerstvě v chomoutu a jaké novinky rozesmutnily nejen svět showbyznysu?

Zvraty, které píše samotný život

Oblíbená herečka Pavla Tomicová, známá pro svůj neskutečný optimismus, důvtip i komediální role, nyní zažívá velmi těžké životní období. Po 19 letech ji opustil manžel Ondřej Malý. Za rozpadem manželství stojí jiná žena, a to herečka Kristýna Kociánová, která je s hercem dokonce těhotná.

Hvězda seriálů Zoo, Slunečná i Ulice se poslední dobou ve společnosti objevovala sama, manželovu nepřítomnost však vysvětlovala jeho pracovními povinnostmi. Na nedávném filmovém festivalu v Karlových Varech pak šokovala proměnou, radikálním úbytkem na váze. Shodila neuvěřitelných 35 kg. „Cítím se dobře, a to je pro mě to nejpodstatnější. Jsem si lehčí, což je úplně nejúžasnější,“ prohlásila tehdy herečka, která se snažila v minulosti několikrát zhubnout. K úbytku na váze jí tentokrát však mohl dopomoct i stres pramenící z velké životní rány.

Video se připravuje ...
Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo! • VIDEO: Gabriela Maryšková

Po tom, co se hlavní důvod rozpadu dlouholetého manželství potvrdil, nás šokovala další nešťastná novinka. Rozchod potvrdil i scenárista a režisér Petr Kolečko, a to s půvabnou modelkou Anetou Vignerovou.Nejdůležitější, co je potřeba v tuto chvíli říct, je to, že jsme se s Anetou rozešli,“ sdělil Blesku. Dále se svěřil, že jejich vztah již delší dobu nefungoval a ani jeden v něm nebyl šťastný.

Scenárista však popřel, že by za rozpadem manželství stála herečka Denisa Nesvačilová, s níž údajně navázal vztah až po rozchodu. Nové pouto mezi nimi popsal jako něco čerstvého a krásného. Dále se k celé situaci nechtěl více vyjádřit. Zato modelka Aneta Vignerová na sebe s odpovědí nenechala dlouho čekat a pro eXtra se k celé situaci razantně vyjádřila: „Partnerské problémy se řeší s partnerkou, a ne s jinou partnerkou. Když je někomu špatně ve vztahu, má to řešit s někým, kdo je k tomu oprávněný, a ne tak, aby si vylíval srdce v jiné posteli. Takhle se spory v rodině neřeší.“ Dle jejího přesvědčení se tak skutečný důvod jen snaží pokrytecky zakrýt.

Láska nejen z Hollywoodu

Aby byl ale svět v rovnováze, nebudeme dnes jen nosiči špatných zpráv. Máme tu pro vás jeden pořádný doják a životní comeback! Není žádnou novinkou, že po neuvěřitelných 17 letech obnovili vztah herec, režisér a scenárista Ben Affleck a herečka, zpěvačka a tanečnice Jennifer Lopez, a že se dokonce vzali! Na utajenou veselku v Las Vegas, která se konala již v červenci, však před pár dny navázala pořádná svatba pro jejich nejbližší. Hollywoodská diva se tak mohla v čisté bílé opulentní svatební róbě z dílny Ralph Lauren předvést i před svou rodinou, svými přáteli i kolegy.

Šťastnou novinku – čerstvé vdavky – oznámila i herečka Lenka Zahradnická, známá jako Hedvika ze seriálu Ulice či zdravotní sestra ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Jejím životním partnerem, nyní již manželem je kameraman Michal Vavro, se kterým má herečka dvě dcerky. Herečka na svém Instagramu prozradila, že se vzali 21. srpna, v den, který je pro herečku opravdu magický a šťastný. Tento den v roce 2017 se jim totiž narodila prvorozená Jasmínka, mladší dcerka Jovanka má pak v tento den svátek. „Bylo to tak, jak jsme si přáli. Fesťák lásky, rodiny a svobody! Děkujeme rodičům, rodinám, přátelům, dětem, psům… Zkrátka to bylo výjimečný,“ svěřila se dále půvabná herečka.

ANO!

A do třetice všeho dobrého vám přinášíme zásnuby. Je to jen pár hodin, co hvězda tenisu Petra Kvitová oznámila tuto úžasnou novinku: „Chtěli jsme se s vámi podělit o skvělou zprávu. Řekla jsem ano na svém milovaném místě." Jiří Vaněk je jejím snoubencem a trenérem zároveň.

Autor: Žaneta Podlahová