Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prapodivné procedury celebrit: Odličování lepenkou a kloktání oleje!

  • Odhalíme vám tajné beauty triky celebrit!
    3. července 2014 | 06:00

    Snad každá žena chce být krásná a je rozhodnutá pro to udělat první poslední. Někdo si pořizuje drahé krémy proti vráskám, někdo zase podstupuje bolestivé plastické operace. A jak o svůj vzhled pečují slavné krásky? Možná se budete divit, ale mnoho z nich praktikuje opravdu bizarní procedury.

  • Gwyneth Paltrow (41)

     

    Herečka Gwyneth Paltrow má osvědčený recept na celkové zdraví ústní dutiny. Dvakrát denně kloktá alespoň minutu olivový olej. Ústa si pak zásadně nevyplachuje vodou, ale nechává zbytky oleje ještě působit.

    herečka Gwyneth Paltrow.
    Autor: profimedia.cz
  • Scarlett Johansson (29)

     

    Myslíte si, že krásná herečka Scarlett Johansson utrácí týdně tisíce za obličejové krémy? Chyba! Za hereččinou dokonalou pletí stojí obyčejný jablečný ocet. Ten si ředí s vodou a používá ho jako prostředek na odličování. Často si také během dne postříhá obličej právě tímto roztokem, který má v rozprašovači vždy po ruce.

    Scarlett Johansson
    Autor: profimedia.cz
  • Lady Gaga (28)

     

    Lady Gaga je extravagantní ve všech směrech. Tentokrát všem znovu vyrazila dech, když prohlásila, že se každý den odličuje pomocí lepící pásky. Obličej si prý namaže dětským olejem, poté přelepí lepenkou a strhne. Tímto způsobem se zřejmě inspirovat nebudeme.1908657:gallery:true:true

  • Catherine Zeta-Jones (44)

     

    Krásná herečka si potrpí na zářivě bílý úsměv. Své zuby však nebělí pomocí chemie, ale jahodami. Třikrát týdně si v misce rozmačká toto lahodné ovoce a natírá si ho na zuby. Zhruba po 5 minutách působení si vyčistí zuby navlhčeným kartáčkem bez pasty.

    Catherine Zeta-Jones (40) patří mezi nejkrásnější hollywoodské herečky, nyní jí však hrozí rakovina
    Autor: profimedia.cz
  • Julia Roberts (46)

     

    Nestárnoucí "Pretty Woman" sází na olivový olej, který má podle ní blahodárné účinky. Nejen, že si s ním každý den masíruje ruce, ale také si ho přidává do koupele. Její pokožka je prý díky němu neuvěřitelně jemná.

    Herečka Julia Roberts.
    Autor: profimedia.cz
  • Mariah Carey (44)

     

    Obdivujete plné rty této zpěvačky? Prozradíme vám její tajný trik. Do lesků na rty si přidává pár kapek mátového oleje, který stimuluje krevní oběh a rty jsou přirozeně načervenalé a plné.

    Mariah Carey
    Autor: Profimedia.cz
  • Sandra Bullock (49)

     

    Sandra Bullock se velmi nevšedně zbavuje nateklých váčků pod očima. Maže si je totiž pravidelně krémem na hemeroidy, který prý během chvilky zmírňuje otoky. Kůže kolem očí je však natolik citlivá, že jí tento druh krému může velmi silně podráždit. Proto tento způsob zkrášlování raději nezkoušejte.693891:gallery:true:true

  • Teri Hatcher (49)

     

    "Zoufalka" Teri Hatcher si minimálně dvakrát týdně dopřává speciální koupel, která prý zjemňuje a zároveň vyživuje její pokožku. A v čem je to kouzlo? Do vany si vylije celou láhev červeného vína a v této alkoholové lázni vydrží minimálně půl hodiny.

    Teri se snaží udržet si mládí všemi způsoby.
    Autor: profimedia.cz
  • Angelina Jolie (39)

     

    Zajímá vás, jakto že má herečka Angelina Jolie i po tolika letech pružnou pokožku v oblasti bříška, boků a stehen? Její tajný trik je sice cenově náročný, ale prý velmi účinný. Dvakrát týdně si rizikové partie potírá pravým kaviárem, pak se zabalí do vlhkého ručníku a nechá rybí jikry hodinu působit.

    Angelina chce zamezit hrozbě rakoviny za každou cenu.
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Lopez (44)

     

    Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez má velmi zvláštní způsob, jak se udržet v kondici. Aby se vyvarovala pojídání sladkostí, čichá několikrát denně ke grapefruitovému oleji, který minimalizuje chuť na sladké.

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.