Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kdo měl sex s duchem a kdo sbírá dinosauří lebky? Tato šílená fakta jste o celebritách určitě nevěděli

1. srpna 2020 | 06:00

Říkáte si, že jsou celebrity ze stejného masa a kostí jako my, obyčejní smrtelníci? Máte rozhodně pravdu! To ale ještě neznamená, že nemají své manýry, které jsou pro nás naprosto nepředstavitelné! Kdo věří, že měl sex s duchem, kdo neváhá za květiny zaplatit skoro dva miliony korun a která celebrita věří, že umí ovládat čas?

Každý z nás má nějaký koníček, kterému se ve volném čase věnuje. Jinak na tom nejsou ani hollywoodské hvězdy. Až na to, že ty jejich záliby jsou oproti těm našim trošku nevšední. Zajímá vás, co sbírají herci Tom Hanks nebo Nicolas Cage? Kolik je ochotna zaplatit Paris Hilton za své domácí mazlíčky? Tato šílená fakta jste o celebritách zaručeně nevěděli!

Vlasy za miliony

Taky tak milujete pocit, když vyjdete od kadeřníka s novými vlasy? Tento pocit miluje i zpěvačka Rihanna, která se do rukou profesionálů svěřuje i několikrát za týden. Tyto služby samozřejmě něco stojí, ale to barbadoskou krásku úplně tak netrápí. Za své kadeře totiž neváhá utratit pořádný balík. Ročně za péči svého kadeřníka zaplatí přes 26 milionů korun. To už je slušná částka!

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Aneta Valešová