Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Madonna zrušila natáčení vlastního autobiografického velkofilmu! Co ji k tomu vedlo?

23. března 2023 | 06:00

Špatná zpráva o zrušení natáčení filmu s ikonickou zpěvačkou Madonnou se nedávno rozběhla do světa a její fanoušci si povzdechli. Proč se film, který je v plánu již od roku 2020, najednou ruší, když už byly vybrány herečka, komparz a natáčení bylo na spadnutí?

Od doby, kdy se na světlo světa dostal film Bohemian Rhapsody, ve kterém bravurně ztvárnil život zpěváka Freddieho Mercuryho herec Rami Malek, ukázalo se, že divácky tento žánr táhne. Vznikl proto hned další rok film o Eltonovi Johnovi a následovali Elvis a Whitney Houston. Madonna samozřejmě nechtěla zůstat stranou a již v roce 2020 se začalo jednat o natáčení jejího autobiografického filmu. Už tehdy prý zpěvačka začala pracovat na dvou návrzích scénáře o velkých obdobích svého tvůrčího života.

VIDEO: Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež jí zakázal koncerty v Itálii...

Video se připravuje ...
Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež ji zakázal koncerty v Itálii • VIDEO: Videohub

Původní verze byla napsána s držitelkou Oscara Diablo Cody a druhá verze byla svěřena Erin Cressidě Wilson. O scénář k Madonnině filmu proběhl boj mezi natáčecími studii, který nakonec vyhrálo Universal Pictures. Sama zpěvačka se měla ujmout role režisérky. Loni v létě byla také po dlouhém výběrovém řízení, kterého se zúčastnily desítky kandidátek, vybrána herečka, která se měla ujmout této náročné role. Byla jí herečka Julia Garner, kterou budete znát pravděpodobně ze seriálu Neskutečná Anna.

Nyní ale na celý projekt padla temnota a není jasné, kdy bude znovu vzkříšen. Madonna totiž ohlásila své světové turné, které bylo v den oznámení vyprodáno v New Yorku, Londýně a Paříži během pár minut. Zpěvačka také prohlásila, že její hudební kariéra je pro ni v tuto chvíli na prvním místě a musí se plně věnovat právě obřímu turné. Zda projekt bude pokračovat, až si Madonna udělá čas, není jasné. Ani studio, ani Julia Garner se k tomu nechtějí vyjadřovat.