Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tohle už je opravdu moc! Vulgární nahota a vzhled mimozemšťana. Madonna klesá na dno

4. listopadu 2022 | 13:07

Už nějakou dobu se objevují fotky a videa bývalé ikony hudební scény, nad kterými zůstává rozum stát. I její největší fanoušci začínají pochybovat o jejím mentálním zdraví. Opět se objevilo další video, které je ještě strašidelnější než všechno předtím.

Madonna na svůj tiktokový účet nahrála video, na kterém tentokrát neukazuje nahá prsa, ale synchronně zpívá píseň Kendricka Lamara a vypadá jako strašidelný mimozemšťan, který rozhodně nepřišel na planetu Zemi s dobrými úmysly. Už minulý týden čtyřiašedesátiletá zpěvačka ukázala světu svůj nahý hrudník a svět se diví dodnes: proč? Prý tím chtěla propagovat třicáté výročí od data, kdy vyšlo její přelomové album Erotica, které vyšlo současně s knižní publikací.

Video se připravuje ...
Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež ji zakázal koncerty v Itálii • VIDEO: Videohub

Nevím, zda se jí tenhle její podivný marketingový tah povedl. V každém případě její fanoušci jsou zneklidněni, pohoršeni, a v komentářích už někteří dokonce píšou, že toho mají dost, že nechápou, jak se mohla takhle zbláznit a totálně ztratit sebeúctu a grácii. Je to smutný pohled, a pokud bude takhle pokračovat dál, ztratí veškeré své obdivovatele a skončí sama v bahně nevkusu.