Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Simona Krainová: Nejsem žádná novodobá Božka Němcová, co si myslí, že ji budou lidé chtít i vrásčitou

21. září 2022 | 06:00

Modelka Simona Krainová (49) se nikdy netajila tím, že proti příznakům stárnutí udělá, co bude možné. Tentokrát přišla na řadu oční víčka. Simona měla strach, protože ještě nikdy předtím nebyla na žádné takto invazivní operaci. Jaké lži ji dokážou nejvíc vytočit, co si myslí o vzdělání? Na vše mi odpověděla s otevřeností jí vlastní.

Jak jsem zaslechla, tak se toho zákroku bojíš, jak je to možné?

No jasně, protože je to nevratné. Samozřejmě nic se nestane, protože jsem si pečlivě vybírala doktorku. Paní Dr. Musilová má takové zkušenosti, že si myslím, že tohle je pro ni taková legrácka. Hlavně si troufá na mě, tak musí mít koule, protože mě se tady každý bojí dotknout. Mám tady asi dva doktory, kteří se na mě střídají, když něco potřebuji, ale jak říkám, spíš chodím na neinvazivní zákroky nebo věci, které nejsou trvalé, takže nikdy z toho stres nemám, protože když něco nechci nebo se mi to nelíbí, tak se to prostě dá dát pryč. Když se ale blbě nařízne víčko, tak to asi úplně nevrátím, takže doufám, že má paní doktorka dobrý den.

Video se připravuje ...
Simona Krainová: Jestli chcete žít v tuně sádla, tak si v něm žijte

A proč se tě všichni bojí? Jako že jsi celebrita nebo zlobivá pacientka?

Ne, oni vědí, že jsem tváří kliniky a mám nějakou image, mám tvář, která mě živí, takže asi z toho důvodu, protože nechci nic radikálně měnit. A samozřejmě mají spíš respekt, ne strach, bych řekla. Neříkám, že k nějaké ženě z ulice respekt nemají, to určitě ano, ale já jsem jako plakát nebo reklama, takže ta práce, kterou oni na mně provedou, je veřejně vidět a z toho důvodu si myslím, že mají daleko větší obavy než u někoho anonymního. Nikdy se nic nestalo, takže si myslím, že není co řešit, ale stejně z toho mám strach, nebudu říkat, že ne, protože jsem pod kudlou ještě nikdy nebyla, i když spousta lidí tvrdí, že mám za sebou řadu plastických operací – ale to tedy nevím, kde to vzali.

Úplně první operace... Neměla jsi ani slepák nebo něco podobného?

Byla jsem na zákroku Slim Lipo. Když jsem porodila svého druhého syna Bruna, tak jsem šla na takovou mini liposukci, kde jsem si nechala rozpustit tukovou tkáň, ale úplně mini. Protože přestože jsem hodně cvičila, najela jsem na pohyb a na nějaký režim, tak tuk na břiše – v našem věku, už mi bylo přece jenom tenkrát skoro čtyřicet – bylo těžké odbourávat. Stravou to už je nesmysl, to může holka ve dvaceti. Takže jsem na to šla, aby mi to nastartovalo ten proces, který jsem chtěla, a nemůžu si to víc vynachválit. Každé ženě, která s tím má problém, bych to doporučila od srdce, protože mně to tak zvedlo sebevědomí... Najednou to břicho bylo ploché, najednou tam nebyly ty hrůzné věci, s nimiž jsem si tam hrála, ale nechtěla jsem je tam. Zmizelo všechno, úplně nádherně, a když jsem začala cvičit, tak jsem konečně viděla i svalovou hmotu, která byla pod tím tukem. Myslet si, že půjdu na liposukci, odstraním si břicho a budu navždy šťastná, je nesmysl, nežijeme v pohádce, ale ten první krok k tomu, abych nějak vypadala, můžu jenom doporučit.

Třeba budeš po dnešku doporučovat další zákrok!

Ano, možná se takhle budeme bavit i o těch víčkách. Moje ségra to absolvovala asi před osmi mlety a má to nesmírně krásné. Vždycky, když ráno vstane, tak má to rozzářené oko, a to je to, co i já pořád hledám. Čím jsem starší, tím víc to oko zapadá pod vrstvou kůže, takže jsem tady byla na konzultaci a paní doktorka mi řekla, že zákrok nebude velký, je tam toho málo, ale pomůže to oko otevřít. Tím, že se živím svým tělem a svým obličejem, tak mi přijde celkem logické, že to podstoupím, ale taky se může stát, že na poslední chvíli uteču.

Rozhodla ses tedy, že před padesátkou ti konečně někdo musí otevřít oči!

Přesně tak, na klinice Yes Visage mi konečně musí otevřít oči. I když možná bych je měla nechat zavřené, když se dívám na to, co se děje kolem, tak nevím, jestli je to dobrý nápad...

Já jsem si tak pročítala tvůj Instagram a všechny ty věci, které tam píšeš, a především to, co ti tam na to píšou fanoušci. Zaujalo mě právě to, že si spousta lidí myslí, že jsi celá úplně přirozená, i když se netajíš tím, že si nějakým způsobem pomáháš. Tebe to nepřekvapuje?

No mě spíš překvapuje, že si třeba myslí, že mám umělá prsa, která fakt umělá nemám, na ně jsem právem pyšná. Vždycky, když se svléknu před zrcadlem, tak si říkám: Na padesát a na dvě děti je to sakra dobré. Když mi někdo řekne, že mám umělá prsa, tak mě to dost naštve, protože ta mám fakt svoje a na ta si sahat nedám. Myslím si, že své tělo mám pečlivě vydřené sportem a tím, že běhám každý den. Ale to asi každý ví, a to bych nemohla předstírat, 10 km každý den, a chtěla bych vidět, kdo by to dával pětkrát týdně... Ať přijde a povykládá si se mnou a já mu ráda dám odměnu, protože ty kecy, které vždycky musím poslouchat, že to je všecko klinika! No nesmysl, to je jenom tvrdá dřina, pevná vůle. To, že si dopomáhám k tomu, abych neměla nějakou vrásku, která mě – s prominutím – sere, a přijdu sem, kde máme super doktory, kteří dokážou kouzlit, aniž by ti narvali tunu výplní do obličeje, a mají metody, které fakt fungují, které jsou neinvazivní a po nichž můžeš vypadat líp, tak to nevyužít by mi přišlo nesmyslné. Chodím sem ráda, zvedá mi to náladu.

A na co všechno chodíš?

Chodím na vlasy, na barvu, na plazma lifting, na vitamin C. Starají se o mě kompletně, to není jenom o tom, že si něco nechám nabouchat do obličeje, mě tady ozdravují, udržují mi imunitu, sebevědomí, a to je to, co by každá žena měla dělat – jenom přijít a nechat si poradit. To není o tom, že musíte za každou cenu vypadat jak ve Smrt jí sluší. Já si myslím, že tak přece taky nevypadám, mám normální mimiku, nejsem přepíchaná, botoxu nemám moc ani málo.

To určitě nevypadáš!

Nemyslím si, že vypadám jako nějaká zrůda z komiksu, jak někdy vídávám ty přepíchané a úplně špatně udělané ženy, u nás na klinice se vám to nestane, protože tady máme doktory, kteří dokážou ženu navnímat a neudělají všechno jen proto, že zaplatíte. Mě už kolikrát poslala paní doktorka pryč, když jsem si myslela, že něco potřebuji, ale evidentně to ještě nebylo třeba. Není to o tom, že vás vezmou za každou cenu a zhuntují vás. Minule jsem si nechala dát asi dvě nitě, aby mi to jemně zvedlo kontury, ale to je jako nic, jenom vidím, že mi to úplně minimálně zvedne obličej, ale neudělá to nic, co bych nechtěla. Neztratím mimiku, pomůže to obličeji takovým mini zákrokem, ale nenarvu si jich tam třicet. Doktorka mi řekne: Stačí ti dvě na každé straně, nepotřebuješ jich víc...

Nebude se to s věkem měnit? Abys nedopadla jako Madonna!

Ta je úplně mimo, podle mě má kolem sebe partu zfetovaných magorů. Když se na ni podívám, tak mně je za ni stydno. Pro mě to byla ikona, a když teď vidím tu babičku, která běhá ve spodním prádle totálně přepíchaná, je mi z toho smutno. To nemyslím jako výsměch, opravdu se mi z toho chce plakat, ona musí být obklopená úplnými zoufalci, kteří ji do tohohle nutí, protože nevím, jestli ona se fakt nevidí nebo už ztratila totálně soudnost... Ale ona, Madonna, to je hrozné. Chci jen říct, že když chodíte včas na všechny zákroky, jako je třeba botox a takovéhle mini invazivní a neinvazivní zákroky, tak pak v padesáti nebudete vypadat jako stařena. Ty ženy, kterým přijde zbytečné v šedesáti vypadat dobře, a které si říkají, k čemu to je, když budou jen na zahradě sbírat mátu a už stejně nikoho zajímat nebudou, tak když se pak tyto ženy rozmyslí pozdě, budou akorát naštvané, že jim ten botox nezabral. To je jasné, když mají tisíce vrásek, že už nezabere, funguje to totiž jako prevence.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Gabriela Röhrichová, roh
Video se připravuje ...