Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kate jako módní guru! Tohle je 7 důvodů, proč jí to neuvěřitelně slušelo

4. listopadu 2022 | 10:30

Princezna a princ z Walesu navštívili organizaci The Street ve Scarborough, která podporuje duševní zdraví mladých lidí. Kate při této příležitosti oblékla béžový look, kterým přítomné naprosto odzbrojila. Co stojí za tímto „wow efektem“? Známe tajemství jejího bezchybného stylingu.

Ani nepamatujeme, kdy naposledy princezna Kate chybovala ve svém stylingu. Vždy je oblečena vhodně k dané příležitosti stejně tak jako ke svému postavení i věku. Průsečík jejího stylu tvoří elegance, ryzí ženskost, nadčasovost, ale i aktuálnost trendů. Nebojí se zářných barev, zajímavých textur i vzorů. Není tak divu, že jde příkladem ženám napříč generacemi.

Ovšem tentokrát to bylo více než jen skvostný outfit. Na první podívání je to doslovný "wow efekt", který omámí. Z úst fanoušků na sociálních sítích se drala slova jako „tolik harmonický set“, „miluji její styl“ nebo „tímto dokonale ladícím modelem to zabila“.

Tip na video: Jak šel čas s Kate? 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Profimedia/BPŽ

Proč je tedy tento styling naprosto bezchybný? Tohle je 7 důvodů:

#1: Výběrem monochromatického looku to všechno začíná. Jedna barva více odstínů totiž vytvoří dokonalou symbiózu s puncem elegance.

#2: Snovost přikládá i samotná béžová barva, která je synonymem exkluzivity a luxusu. A to bez ohledu na to, zda jsou vybrané oděvy od návrhářů drahých značek či z běžně dostupných obchodů v přiměřené cenové relaci.

#3: Kabát značky Max&Co, který seženete za 460 liber, tedy v přepočtu za zhruba 12 900 korun, disponuje výraznými klopami, tudíž dominantním výstřihem do V, který opticky prodlužuje postavu.

#4: A není to jen střih kabátu, co opticky přidává pár centimetrů navíc. Jsou to i lodičky do špičky i silonky v podobném barevném tónu.

#5: Bezchybnost stylingu však sehrála především správná volba délky sukně a kabátu. Úpletové šaty i kabát mají lehce áčkový střih, prohřeškem by tak v tomto případě nebylo, kdyby sukně mírně přesahovala kabát. Stylistickým přešlapem by bylo, kdyby rozměrná, velmi široká sukně vykukovala zpod rovného až útlého střihu kabátu. Tato kombinace není pro mnoho žen lichotivá.

Ovšem tím, že šaty nepřesahují její podzimní svrchník, se vyvarovala zkracující siluety. Zdá se to jako malichernost, ale toto je většinou kámen úrazu, kvůli kterému máte pocit, že vám to tolik nesluší.

#6: Úpletové šaty dostaly ženskou siluetu za pomoci opasku.

#7: Kabelka malé velikosti do ruky pak dodává looku mladistvější vzhled.

Elegantní kousky ve stylu princezny Kate vybírejte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Prohlédněte si detailněji tento vydařený look. V naší fotogalerii pak najdete i další podzimní inspiraci podle půvabné princezny Kate.

Autor: Žaneta Podlahová