Pátek 25. října 2024
Svátek slaví Beáta, zítra Erik
Oblačno 14°C

Jednoduché halloweenské líčení, které zvládnete do 10 minut

  • Video se připravuje ...
    25. října 2024 | 06:00

    Blíží se Halloween a pokud se chcete na večírku blýsknout, ale nemáte na líčení příliš času, máme pro vás několik rychlých nápadů. Zvládnete je během chvilky v pohodlí domova a navíc budete vypadat skvěle!

    K halloweenským večírkům masky a převleky zkrátka patří. Některé slavnostní líčení vyžaduje trochu víc času a člověk by měl mít s make-upem už nějaké zkušenosti. Pokud se i vy chystáte na strašidelný večírek a nechcete líčením strávit půl dne, je tahle inspirace přímo pro vás.

    VIDEO: Halloweenské líčení, které zvládnete do 5 minut

    Video se připravuje ...
    Halloweenské líčení • VIDEO: Alensa.cz

  • Kostlivec

    Kostlivci patří k charakteristickým a oblíbeným halloweenským motivům. Snadno je vytvoříte pomocí černé a bílé barvy na obličej, nebo klidně můžete použít černou tužku na oči nebo gelové oční linky. Černou barvou obtáhněte oči a spodní víčko, můžete přidat i oční stíny, aby oči působily hlubší. Na tváře můžete pak nakreslit černé čáry pro dojem vystouplých lícních kostí. Nakonec nakreslete několik svislých čas přes rty, které napodobí zuby. Kostlivce můžete nekreslit pouze na půlku obličeje a černé linky dozdobit malými kamínky.

  • Krvavé stopy

    Co by to bylo za Halloween bez trochu krve? Krvavé šrámy si můžete jednoduše vytvořit pomocí vidličky a barvy na obličej nebo můžete použít i klasickou červenou rtěnku. Vidličkou pak opatrně přejeďte přes obličej. Aby rány působily co nejdůvěryhodněji, dokreslete je ještě očním stínem. 

  • Pavučiny

    Mezi další halloweenské motivy patří také pavučiny. Stačí si na tvář pomocí černé tužky nakreslit pár jednoduchých čar, které spojíte do tvaru pavučiny. Můžete ji umístit třeba okolo oka, na čelo nebo i tvář. Pro hezčí efekt přidejte trochu třpytu nebo několik blyštivých kamínků.

  • Klaun

    Tohle líčení bude skvělé pro všechny, co nestíhají. Opět do ruky vezměte černou tužku na oči a namalujte si černou tečku na nos, nad obočí a dospod očí namalujte černé trojúhelníky a důkladně je vybarvěte. Následně rty orámujte černou barvou, jemně protáhněte do koutků a vystínujte. A halloweenský make-up je na světě.

  • Ďábel

    Na halloweenským večírku vyniknete také s růžky! Stačí si je namalovat nad obočí (můžete si je obtisknout pomocí kleštiček na řasy) a celý look pak doplnit červenými očními stíny a červenou rtěnkou. 

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.