Neděle 27. října 2024
Polojasno 17°C

Šílená, trendy a nepřehlédnutelná: Tipy na nejlepší halloweenskou manikúru

27. října 2024 | 06:00

Halloweenská manikúra už dávno nemusí být plná kýčovitých motivů v podobě strašidel, pavouků a dýní. Ty sice patř mezi charakteristické znaky tohoto svátku, nehty v tomto duchu však mohou být vkusné, decentní a nápadité. Tipy na nejlepší halloweenskou manikúru najdete ve fotogalerii.

K Halloweenu neodmyslitelně patří bláznivé a strašidelné masky, nápadité líčení a rozhodně byste neměli zapomenout ozdobit také své nehty. Pokud se zrovna nevyžíváte v šílených halloweenských motivech, můžete své nehty ozdobit pouze černých lakem a doplnit jej nějakým malým detailem v podobě třpytek nebo kamínků. Pro ty odvážnější máme několik tipů na trendy halloweenskou manikúru.

VIDEO: Halloweenské líčení, které zvládnete do 5 minut

Video se připravuje ...
Halloweenské líčení • VIDEO: Alensa.cz

Minimalistický Halloween

Pokud se nechcete vzdát strašidelných motivů, můžete zkusit minimalistické pavučinky, netopýry nebo pavoučky. Tyto malé detaily spolu s černým, bílým a oranžovým lakem na nehtech hezky vyniknou. Nic ale nezkazíte ani tím, když se těmto halloweenským odstínům vyhnete a jako základ zvolíte například nude nebo bezbarvý základ.

Něco pro odvážlivce

Pokud si přece jenom libujete v extravagantní manikúře a strašidelné motivy milujete, můžete nehty ozdobit krví, výraznými kříži, velkými pavouky i duchy. Kombinovat můžete všechny odstíny tak typické pro halloweenské období. Během tohoto svátku je povoleno opravdu vše, takže popusťte uzdu své fantazii a experimentujte. Inspiraci na minimalistickou i extravagantní halloweenskou manikúru najdete ve fotogalerii.

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová