Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Tělo ozdobené šperkem: Dcera Jiřího Dvořáka vynesla módní hit, který je zatraceně sexy

25. října 2022 | 06:00

Krásná dcera šarmantního herce Jiřího Dvořáka se ukázala po dlouhé době ve společnosti a okamžitě zaujala nejen svým půvabem, ale i vyneseným modelem. Přitom základ opřený o černé šaty z žebrovaného úpletu s vysokým stojáčkem byl vskutku minimalistickou záležitostí. Čím proměnila docela prostý look v doslova smyslný? Může za to trend, který se vrací na scénu!

Premiéra filmu Black Adam v hlavní roli s Dwaynem Johnsonem, známým jako The Rock, či s charismatickým Piercem Brosnanem láká do kin. Nedávnou premiéru tohoto akčního filmu na motivy komiksů DC Comics si nenechala ujít řada českých celebrit. DJka Andrea Pomeje, modelka Natálie Kotková nebo krásná Anna Dvořáková, dcera oblíbeného českého herce Jiřího Dvořáka a herečky Báry Munzarové.

Další módní inspiraci naleznete ve videu: 

Video se připravuje ...
Trendy 2022: Jaké boty pofrčí na podzim a zimu? • VIDEO: Videohub

Po boku svého partnera, muzikanta Ondřeje Kobrleho, zářila v důmyslném modelu. Černé rolákové šaty z žebrovaného úpletu totiž doplnila nejen extravagantními žluto-černými kotníčkovými botami na blokovém podpatku, ale i opravdu smyslným šperkem zvýrazňujícím poprsí. Body jewelry v podobě blyštivých, do sebe spletených řetízků připomínající tvar podprsenky tak přeměnil docela obyčejné šaty v exkluzivní oděv.

Ozdobné tělové šperky v podobě podprsenek předvedlo v minulosti již mnoho známých krásek. Vzpomeňme na herečku Zoë Kravitz, která se na každoročním večírku Vanity Fair Oscars v roce 2019 vyjímala v podprsence z 18karátového zlata z dílny Tifanny & Co. Šperk nechala vyznít v jeho plné kráse. Doplnila ho bokovou černou sukní v maxi délce značky Saint Laurent.

Podobný efekt body jewelry zvolila minulý rok topmodelka Bella Hadid na filmový festival v Cannes. Na červeném běhounu se předvedla v rafinovaném černém modelu z dílny Schiaparelli. Dlouhé večerní okázalosti dominoval velmi hluboký výstřih, který byl však doplněn o zlatý masivní náhrdelník, jenž byl inspirován lidskými plícemi.

Šperky, které zdobí tělo, jsou právě nyní na výsluní vzhledem k návratu maximalismu, ale i módy Y2K. Protože právě blyštivé řetízky linoucí se kolem boků braly trendy útokem v 90. letech. Zpěvačky v čele s americkou dívčí skupinou Destiny’s Child je s oblibou nosily k bokovým džínám a odvážným crop topům.

Uchvátí tento trend i vás, nebo se vám vyhne obloukem?

Na extravagantní body jewelry se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Žaneta Podlahová