Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Když dva dělají totéž, není to totéž! Lucie Vondráčková i Bond oblékli podobné modely

18. října 2022 | 12:30

Dlouho očekávaný americký akční film Black Adam na motivy komiksů DC Comics vstupuje do kin. Fanoušci se tak mohou těšit na drsňáka se superschopnostmi, kterého ztvární Dwayne Johnson alias The Rock. Vedle něj se však objeví i irský šarmantní herec Pierce Brosnan, jenž se proslavil především jako představitel Jamese Bonda. Nejedné fanynce se z něho podlamují kolena, přestože příští rok oslaví jubilejní 70. narozeniny! Čím okouzlil tentokrát?

Při příležitosti tiskové konference k filmu Black Adam v Londýně si herecký elegán oblékl fuchsiový oblek a doslova zazářil. Fuchsiová barva, kterou dost často možná uvidíte i pod označením magenta, nevyniká totiž jen svou růžovou barvou s nádechem fialových odstínů, ale působí tolik vznešeně, důstojně a sebevědomě. A přesně to odráží charakter jinak známého Jamese Bonda. Barva navíc plně odráží speciální událost, je totiž vhodná ke slavnostním příležitostem.

Zpod jeho fuchsiového obleku rošťácky vykukovala bílá košile s rozhalenkou a look pak doladil semišovými polobotkami v hnědé barvě. Tečkou za sofistikovaným stylem byly pak kapesníček v totožné barvě jako košile, ale i noblesní hodinky ladící právě k polobotkám. Stříbrný fešák tak dokazuje, že růžová není privilegium pouze dámských šatníků a že ji mohou i muži nosit s naprostou grácií, vkusem a důstojností!

Podívejte se do naší fotogalerie na to, kteří další slavní muži s oblibou nosí tuto oslavnou, zářivou barvu. V našem článku se pak mimo jiné dozvíte i to, kdo ze známých krasavců obléká boa, perly, dokonce i podpatky:

Při pohledu na téměř sedmdesátiletého herce se nám však dral na paměť i nedávno zvolený model zpěvačky Lucie Vondráčkové. Fialový kostýmek s lehkým nádechem růžové oblékla při příležitosti nově otevřeného flagship store módní e-commerce platformy ZOOT. Lucka zářila nejen oblekem, ale i svým líbezným úsměvem. Look doplnila černým topem, crossbody kabelkou a bagančaty v totožné tmavé barvě.

Video se připravuje ...
Lucie Vondráčková: Konečně řekla, za co nejvíc utrácí! • VIDEO: Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Kdo fuchsiový model zvládl lépe? Posuďte sami!

Inspiroval vás tento outfit? Módu za nejvýhodnější ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová