Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Fanoušci opět šílí ze vzhledu Gwen Stefani. Jak se změnily ostatní krásky z devadesátek?

7. října 2022 | 06:00

Mnozí vyrostli na její hudbě, byla idolem, ikonou, divou, která v devadesátých letech zářila jako frontmanka skupiny No Doubt. Doteď ji její dlouhodobě oddaná fanouškovská základna považuje za jednu z nejlepších umělkyň, tolik talentovanou a milovanou. Ovšem v poslední době své příznivce šokuje svým vzhledem, a to jak pozitivně, tak i negativně. Jak se změnily ostatní výrazné tváře z devadesátých let?

3. října oslavila blond kráska s atypickým a zbožňovaným hlasem narozeniny. Potom, co se její fanoušci dozvěděli, že je jí 53 let, byli u vytržení. Zahrnovali ji gratulacemi, lichotkami, ale i kritikou. Jedni jí s pokorou děkovali za její uměleckou dráhu, druhým nedal spát její vzhled. „Buď Gwen Stefani nestárne, nebo je lyofilizovaná,“ znělo od jednoho z fanoušků na sociální síti Twitter. Jiná fanynka nemohla pochopit, jak může být stejně stará jako její rodiče, zaznělo ale i zbožné přání: „Prosím, ať stárnu jako Gwen Stefani!“ To napsala jedna z podporovatelek známé krásky.

Tip na video: Jaký názor má na úpravu zevnějšku česká Barbie? 

Video se připravuje ...
Nejsi v tom sama: Česká Barbie Gabriela Jiráčková - Na základní škole jsem si prošla krutou šikanou • VIDEO: Videohub

Ovšem ne všichni byli na stejné pozitivní vlně. Stejně tak jako nedávno totiž kritizovali její umělý vzhled s prosbou, aby přestala se zkrášlujícími procedurami: „Miluji tě, Gwen, ale už žádný botox, prosím.“ „Obličej měla hezčí předtím, než ho zpackala.“ „Miluji, miluji, miluji tě, Gwen. Ale tolik výplně... Nafouklý obličej není dobrý.“ Tak psali mnozí negativní komentáře pod její příspěvky na Instagramu.

Nestrhla se však taková mela jako před několika týdny potom, co byla Gwen hostem televizní show Late Night with Seth Meyers. YouTube kanál se pod videem hemžil valnou kritikou. „Nemůžu uvěřit tomu, co si to udělala s obličejem. Byla jednou z přirozeně nejkrásnějších celebrit,“ napsala jedna z fanynek. Další stejně nevěřícně komentovali vzhled zpěvačky a srovnávali ji s její kolegyní Madonnou, která je podle mnohých plastikami znetvořená.

Jakými přesně zákroky zpěvačka prošla, není známo, avšak úprava rtů i čela je více než zřetelná. Nemění to však nic na věci, že je neustálým miláčkem publika a je jednou z nejlepších umělkyň hudební scény. Není to však jen Gwen, která propadla úpravám svého zevnějšku, a od devadesátých let je tak k nepoznání.

Královnou plastických operací je bezesporu Katie Price, která se na konci 90. let proslavila jako glamour modelka. Libuje si především ve zvětšení prsou a velkých rtech. Obětí plastik se stala i herečka Lara Flynn Boyle, která se proslavila v dramatickém seriálu Městečko Twin Peaks. Kdysi patřila mezi nejatraktivnější slavné krásky Hollywoodu, teď už ovšem vypadá úplně jinak. Razantní změnu si sama herečka uvědomuje, ale na svůj vzhled si nestěžuje.

Úpravám taktéž propadly i Courteney Cox, jedna z oblíbenkyň z fenomenálního sitcomu Přátelé, herečka, zrzavá pihatka Lindsay Lohan nebo Tori Spelling ze seriálu Beverly Hills 90210. Podívejte se na tyto krásky, které se od devadesátých let razantně změnily:

Autor: Žaneta Podlahová