Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pamatujete si na seriál Divoký anděl? Takto dnes vypadají jeho hrdinové

19. května 2022 | 06:00

Nekonečný seriál Divoký anděl, ve kterém hrála hlavní roli Natalia Oreiro, zasáhl na konci devadesátých let také mnoho srdcí českých fanoušků. Holky ji milovaly hlavně kvůli tomu, že byla divoká, hubatá a měla svérázný přístup k životu i módě. Jak ale vypadá její představitelka dnes, kdy slaví své pětačtyřicáté narozeniny?

Je to dvacet čtyři let, co se na obrazovkách v mnoha zemích světa začala objevovat dračice z Argentiny – Milagros. Vyrostla v klášteře jako sirotek, milovala fotbal a oblékala se jako kluk. Když dostala práci služky v bohaté rodině, začala se odvíjet první dramata a lásky.

Tohle byl další kultovní seriál:

Video se připravuje ...
Co jste nevěděli o seriálu Přátelé? Tohle vás zaručeně překvapí! • VIDEO: Videohub

Největší životní láskou byl pro Mili Ivo DiCarlo. Playboy, který nemusel ani prstem hnout – a holky mu samy padaly k nohám. Samozřejmě až na svéráznou Milagros. Uběhne spousta času a hodně epizod, než se ti dva konečně dají dohromady. Zjistí se také, že otcem Mili je zazobaný milionář, a dědictví jí spadne do klína.

Představitelkou hlavní hrdinky byla Natalia Oreiro, která v těchto dnech oslavila čtyřiačtyřicáté narozeniny! Těžko tomu uvěřit, ale Natalia je evidentně jednou z těch šťastných žen, u nichž věk je jenom číslo.

Podívejte se, že jí to stále sluší jako před více než dvaceti lety!