Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zvěsti se naplnily: Agáta potvrdila těhotenství. Co řekla o budoucím tatínkovi a kdo další se dočká potomka?

19. září 2022 | 10:18

Vztah influencerky a modelky Agáty Hanychové (37) s Jaromírem Soukupem (53) nabral za bezmála čtyři měsíce rychlý spád. Vyvrátila totiž dohady o možném těhotenství a potvrdila, že se se starším partnerem dočkají miminka. Která z dalších slavných krásek oznámila těhotenství?

Agáta Hanychová (37)

Jejich vztah brali mnozí na lehkou váhu. Po tom, co dvojnásobná maminka potvrdila Blesku své těhotenství, všem dokázala, že s podnikatelem a mediálním magnátem má opravdu pevný vztah.

V nedávném rozhovoru se nám svěřila, že konečně našla partnera, který je jí hodně podobný v životním nastavení. „Jdu do všeho po hlavě a jsem ráda, že jsem našla partnera, který mi v tom je hodně podobný,“ svěřila se Agáta a exkluzivně pro Blesk pro ženy pak dále Jaromíra zahrnovala lichotkami: „Mám na něm nejradši humor, pohodu a životaschopnost. Nemám ráda líné kluky, a Jaromír tedy opravdu není líný. Já jsem línější než on, a to jsem tedy nečekala, že někoho takového potkám.“

Co dalšího prozradila? Na to se podívejte v následujícím rozhovoru:

Video se připravuje ...
Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost • VIDEO: Tomáš Ksandr

Nikol Švantnerová (29)

Radostnou novinkou se pochlubila i modelka Nikol Švantnerová, která se těší s partnerem Ondřejem Antošem na svého prvního potomka. Nikol to veřejně odtajnila na svém instagramovém profilu fotkou, z níž sálá čirá radost. Tu okomentovala slovy: „Už pár měsíců nás děláš šťastnými.“ Pod jejím příspěvkem se rozjela lavina gratulací, především z řad slavných krásek. Nádherná slova zněla z úst Moniky Marešové, Barbory Mottlové, Moniky Bagárové nebo Gabriely Laškové.

Olga Lounová (41)

Své těhotenství nedávno prozradila i zpěvačka Olga Lounová, a to vskutku originálním způsobem. Prostřednictvím videoklipu k písni s názvem Patříme k sobě. K songu pak připojila nádherné vyznání: „Tohle je asi můj nejintimnější videoklip, ale moc bych se o to s Vámi chtěla podělit. Patříme k sobě je píseň pro všechny, kteří berou lásku jako důležitou část svého života. I když s někým strávíte jen pár nádherných let, stojí za to se o to stále pokoušet. Tento videoklip je mou srdeční záležitostí, protože mi tam hrají nejen rodiče, moje sestra Eliška a úžasná kamarádka Anetka a holčička mojí nejlepší kamarádky, ale taky láska, kterou nosím již mnoho měsíců pod srdcem. Mám Vás ráda. Děkuji, že pro Vás můžu tvořit.“

Blake Lively (35)

Ani Hollywood nemá o babyboom nouzi! Jednu z nejčerstvějších novinek oznámila herečka Blake Lively, která se po čtvrté stane maminkou. S manželem, hercem Ryanem Reynoldsem, již má tři dcerky.

Autor: Žaneta Podlahová