Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

VIDEO: První dojmy z Maminky roku 2022: Jak si večer užily vítězky i patronky?

Video se připravuje ...
Maminka roku 2022 - první dojmy po vyhlášení
VIDEO: Videohub
27. října 2022 | 12:10

Večer plný ženské síly si během vyhlašování Maminky roku užili úplně všichni. Pár chvil po jeho skončení jsme vyzpovídali vítězky všech kategorií, patronky Veroniku Kašákovou, Anetu Krejčíkovou a Míšu Tomešovou i vedení pořadatele Czech News Center. Podívejte se na jejich bezprostřední reakce!

Během pátého ročníku projektu Maminka roku vznikla další skvělá parta žen a na atmosféře to bylo znát. Hrdinka, podnikatelka, blogerka nebo absolutní vítězka? Všechny a na všech pozicích byly vítězky a shodly se na tom, že na takový večer dlouho nezapomenou.

MAMINKA ROKU 2022 Maminka roku 2022 zná svoji vítězku. Lenka Soukupová umí rozcvičit maminky i děti!   Semknutá parta vznikla i mezi patronkami - Aneta, Míša i Veronika si celý den i večer s našimi maminkami krásně užily a kdyby je domů nevolaly mateřské povinnosti, oslava by se určitě pořádně protáhla. Vždyť jak podotkla Aneta - už "jen" to, že se o maminku někdo postará, krásně ji nalíčí, učeše a ona si připadá jako princezna, je pro většinu z nich obrovský luxus a neopakovatelné chvíle!

Podívejte se na první dojmy z večera v úvodním videu!