Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Krása podle celebrit: Habera miluje na lidech hodné oči, Peštová držení těla. A co ostatní?

Video se připravuje ...
3. září 2022 | 06:00

Krása je pomíjivá, to se dobře ví, čas sfoukne ruměnec i těm nejkrásnějším tvářičkám. Jak se správně zeptala Jitka Schneiderová: „Co je to vlastně krása?“ Má přece tolik podob a pohled na ni je tak individuální, že je opravdu těžké ji měřit.

Přesto, ale možná i právě proto mě zajímalo, jak ke kráse přistupují naše celebrity a známé osobnosti. Na vyhlášení nejkrásnějších dívek a chlapců v soutěži Schwarzkopf Elite Model Look je diskuse o kráse tak nějak samozřejmá. Vždyť tam jde hlavně o to, jak člověk vypadá. Ukázalo se ale, že v dnešní době už jen pěkná tvářička nestačí, potřebujete mít víc. Osobitost, originalitu a ono pověstné charisma. To není nikdy na škodu...

Ptala jsem se osobností, které mnohdy krása živí (některé ne přímo, ale bez hezké tvářičky by to měly v šoubyznysu určitě složitější). Ano, ještě když do toho správného mixu přidáte i špetku talentu, mluví se už o těch, kteří se v davu neztratí. Na mé otázky o kráse odpovídali například Paľo Habera, Daniela Peštová, Petra Svoboda nebo ředitel modelingové agentury Elite Model Management Saša Jány. Co tedy dělá člověka krásným a jak je pro ně osobně krása v životě důležitá?