Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...
VIDEO: Tomáš Ksandr
2. září 2022 | 12:00

Před třemi měsíci se dala dohromady Agáta Hanychová (37) s Jaromírem Soukupem (53) a jejich vztah nabral raketové tempo. Všichni jsme čekali na okamžik, kdy dostane Agáta prostor v televizní stanici svého partnera. Je to tady a bude to velké. Čtyřikrát do týdne se ve čtyřiceti minutách budete moct dozvědět perličky z jejich vztahu, minulosti i přítomnosti. Pořad dostal název Agáta Jaromíra Soukupa a začíná už v pondělí.

Agáto, jaký je Jaromír Agáty Hanychové?

Takový normální chlap.

Vy jste svým vztahem hodně všechny překvapili, překvapilo to i vás?

Překvapením bylo hlavně to, jak se během čtyř dnů celý náš vztah zhmotnil a bylo to vážné. A je to vážné doteď a hlavně je to hezké.

Nabrali jste docela raketové tempo, nebojíte se, že se spálíte?

To je život a každý se může spálit. Já jdu do všeho po hlavě a jsem ráda, že jsem našla partnera, který mi v tom je hodně podobný.

O tom, jak se pořad bude jmenovat, nebyly žádné spory?

Řekla jsem hned od začátku, že jestli tenhle pořad bude a mám v něm účinkovat, pak se to musí jmenovat takhle, byla to moje podmínka, na které jsem si trvala. Já mám takový drsný humor a řekla jsem si, že když nás takhle lidé chtějí, pojďme jim to dát.

Když se o něčem bavíte, máte na věci stejný názor, nebo se hádáte?

Myslím si, že se s partnerem nedá nikdy shodnout stoprocentně. Takže i my se hádáme – tak jako všichni.

Pořad bude odhalovat docela intimní části vašeho vztahu, nebojíte se negativního dopadu?

Dobré je, že tam budeme mluvit my dva, takže budeme vědět, co říct a co ne. Oba jsme docela inteligentní, takže si to budeme korigovat a nebojím se.

Co máte na Jaromírovi nejradši?

Humor, pohodu a životaschopnost. Nemám ráda líné kluky, a Jaromír tedy opravdu není líný, já jsem línější než on, a to jsem tedy nečekala, že někoho takového potkám.

Workoholismus tam je asi docela znát... Nebude to na obtíž, že toho má tolik naloženo?

Já toho mám ale také strašně moc a jsem ráda, když se v devět večer doma sejdeme na gauči, kam oba padneme, že můžeme dokonce i společně mlčet a je to super.

Kdo z vás mluví víc?

Jaromír. Já tak vždycky něco zaseknu, ale jsem ráda, že můj partner mluví dobře, inteligentně a já nemusím plácat hlouposti. Stačí mi, že mám doma ještě dvě malé děti, kterým musím neustále na něco odpovídat.

Co na tenhle pořad řekla vaše rodina? Nebojí se, že tam bude odhaleno něco, co by se jim nemuselo líbit?

Moje rodina pankáčů? Nikdy!

Pomůže vám třeba vaše maminka s mluvením nebo jinou přípravou?

Ona mi řekla jen to, abych si procvičila pravidla českého pravopisu, tak si je čtu. Jinak já zkrátka mluvím tak, jak mluvím, a myslím, že je to pro mě přirozené a že i pro diváky to bude zajímavější, než kdybych mluvila spisovně. Jsou situace, kdy svou matku neposlechnu, a to je zrovna tohle, ale takových okamžiků je málo.

Přijde třeba maminka do pořadu?

Ano, bohužel přijde.

Tady ve studiu, kde se bude natáčet, je několik místností, ale chybí postel…

Ano, my totiž ani jeden nespíme. Myslím si také, že zatím nás chtějí diváci vidět spíš oblečené. Až padne sledovanost, tak se svlékneme!

Video se připravuje ...