Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězdný speciál pořadu Na lovu: Kdo si spletl oplodnění s ovulací a na koho čekalo téměř půl milionu?

30. dubna 2022 | 21:48

Další hvězdný souboj vědomostní soutěže Na lovu se odehrál v sobotu večer. Anežka Rusevová, Jakub Štáfek, Petr Svěcený a Martin Mikyska se pokusili ve vědomostním souboji porazit lovce a vybojovat peníze pro jimi vybranou charitu. Podařilo se jim to?

První se před moderátora Ondřeje Sokola postavil komentátor Petr Svěcený, kterého uvedl také jako zpěváka. Údajně měl totiž v minulosti kapelu, která měla tři koncerty za celou dobu. Následně se ale bavili také o komentování sportovních přenosů. Petr si také hned v úvodu zažádal o speciální věkovou kategorii soutěže, protože si myslí, že lidé v jeho věku potřebují více času na odpovědi.

I bez speciální kategorie si za svou jednu minutu komentátor vybojoval krásných 80 000 korun. Publikum ale pobavil, když si spletl pojem oplodnění a ovulace. Se svou vybojovanou částkou se Petr postavil lovci, přestože mu tým radil riskovat a vsadit na vyšší částku. Tentokrát to vyšlo na doktora Vševěda, kterého si ale také soutěžící moc přáli.

Video se připravuje ...
Dloubák: Lavimu pauza prospěla, říká Štáfek. Rosický a Berger by byli dobří herci • VIDEO: iSport TV

Svůj souboj začal Petr velmi slibně, hned na první otázku odpověděl správně. V tomto duchu i pokračoval, když správně označil odpověď na otázku: "Ve kterém sportu závodí Anička Indráčková?" Chybu udělal za celý svůj souboj s lovcem jen jednu. A to znamená, že se Petr Svěcený velmi rychle vrátil zpět do svého týmu.

Druhou statečnou byla herečka známá ze seriálu Ulice Anežka Rusevová, která byla z první minuty otázek a odpovědí hodně nervózní. Anežka pobavila moderátora, když řekla, že na soutěž se připravovala tak, že chodila do školy.

Ve své minutě otázek a odpovědí si herečka nahrála také krásných 80 000! Lovec nabídl Anežce nižší částku 40 000 a vyšší, která byla 280 000 Kč. Anežka zvolila zlatou střední cestu. 

Hned v první otázce se spletla, když špatně odpověděla na otázku: "Která česká zpěvačka nazpívala píseň V stínu kapradiny?"

Následně odpovídala spíše nesprávně, ale poslední čtyři otázky zvládla na jedničku a herečka se vrátila ke svému týmu stejně jako její předchůdce.

Předposledním bojovníkem byl youtuber Martin Mikyska alias Mikýř. Ondřej si z něj hned v úvodu dělal srandu, když se ho zeptal, kolika kontroverzním lidem už zničil život.

Martin začal výborně. Ve své minutě zodpověděl správně sedm otázek, a nahrál si tak 70 000. Hned v úvodu také prohlásil, že se nebojí vypadat jako zbabělec, a tudíž chce bojovat o nižší nabídku lovce – tedy o 30 000.

První otázku zodpověděl Mikýř správně: "Který z těchto českých a československých filmů je nejdelší?" A v tomto duchu pokračoval i dál. Takže nikoho nepřekvapilo, že se vrátil po sérii správně zodpovězených otázek ke svým kolegům.

Posledním statečným byl známý herec a režisér Jakub Štáfek. Moderátor si nemohl pomoct a herce konfrontoval s jeho postavou v nekonečném seriálu Ulice, ale zmínil i jeho poslední počin Vyšehrad Fylm.

V jedné minutě si poslední soutěžící nahrál 70 000. Několik otázek zodpověděl Jakub tak nějak napůl, a proto mu některé jeho odpovědi nebyly uznány.

Tváří v tvář se postavil herec Vševědovi a zvolil vyšší nabídku lovce, která byla neuvěřitelných 450 000. První otázky se herec zhostil úspěšně. Správně reagoval na otázku: "Na základě čeho se zpěvačka Debbie přihlásila do pěvecké soutěže SuperStar?" A v tomto duchu také pokračoval. Chyboval až v otázce z anglické historie. Potom to začalo být hodně napínavé, těsně před koncem Jakub zazmatkoval, ale díky náskoku se ve hře udržel. Na herce se nakonec usmálo štěstí a vrátil se k týmu s neuvěřitelnými 450 000.

Po souboji Jakuba Štáfka s lovcem přišla na řadu finálová štvanice, a to v plné sestavě. Tým měl na svém kontě 640 000, které chtěl vybojovat. Za dvě minuty si tým nahrál 18 polí náskoku. Přestože byli všichni členové velmi sehraní, nestačilo to na lovce. Vševěd byl zkrátka rychlejší, a tak jim byla výhra odebrána, a na charitu tak putovalo za každého soutěžícího 30 000 Kč. 

A který hvězdný tým se postaví lovci příště? Koho byste si přáli vidět bojovat s lovcem?

Autor: REDAKCE