Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Konečně zasnoubená! Volná Britney Spears se pochlubila unikátním prstenem od své lásky

14. září 2021 | 06:00

Život jedné z nejslavnějších popstars Britney Spears (39) se v posledních měsících doslova obrací naruby. A všechny tyto obraty jsou naštěstí k lepšímu. Mezi ten nejnovější patří i zasnoubení s přítelem Samem Asgharim (27), které Brit oznámila v neděli na svém Instagramu.

Třináct let nesvobody, kdy o každém kroku slavné zpěvačky rozhodoval její otec. Takhle po dlouhou dobu vypadal život Britney Spears. Nemohla si vybrat, zda a kolik chce pracovat, jak naloží se svými penězi nebo jestli bude mít další děti a svatbu. To vše je však minulostí.

Video se připravuje ...
Celebrity, které neunesly svou slávu • VIDEO: Videohub

Po soudních slyšeních o opatrovnictví Britney, které probíhaly v létě, její otec v srpnu oznámil, že se nadvlády nad životem své dcery zřekne. Zpěvaččin právník následně veřejně prohlásil, že jde pouze o první krok, protože bude společně se svým týmem požadovat důkladné prošetření Britneyina případu. Na tato prohlášení zareagoval James Spears počátkem září, kdy požádal soud o oficiální ukončení své role Britneyina opatrovníka. Ikonické zpěvačce se tak brzy vrátí právo rozhodovat o všem ve svém životě.

Tohoto šťastného zlomu evidentně hned využil Britneyin přítel, osobní trenér Sam, který ji minulý týden požádal o ruku. Britney se už dříve v rámci svého soudního slyšení vyjádřila, že by si přála vdát se za svého partnera a mít s ním děti. Pod opatrovnictvím svého otce však nemohla nic z toho udělat. Nyní to však vypadá, že svatební zvony zazní už brzy a celý svět, který kauzu FreeBritney sledoval, se dojímá.

Že nejde o jen tak ledajaké zasnoubení, dokazuje i prsten, jenž Sam pro svou milou vybral. Kromě překrásného čtyřkarátového briliantu má totiž prstýnek uvnitř vygravírované slovo „lioness“ – lvice. Je tak zřejmě připomínkou lví odvahy a síly, s níž musela Britney v posledních více než třinácti letech čelit svému nelehkému osudu. Na videu, které zpěvačka zveřejnila na svém Instagramu pro více než 34 milionů sledujících, to vypadá, že jí žádost o ruku, navíc s takhle unikátním prstenem, překvapila i potěšila.

Britney a Sam se dali dohromady před pěti lety. Poprvé se potkali na natáčení Britneyina videoklipu k písničce Slumber Party a od té doby byli prakticky nerozluční. Ačkoliv ze začátku nechávali veřejnost o jejich vztahu spíše hádat, v posledních letech se svou zamilovaností na sociálních sítích rozhodně netajili. Romantické večeře, párty s přáteli, exotické dovolené – to vše spolu Britney a Sam v posledních letech absolvovali a tyto momenty se svými fanoušky i rádi sdíleli. Není tedy žádné překvapení, že i další důležitý krok v jejich vztahu oznámili přes Instagram.

Nyní můžeme Britney jen držet palce, ať soudní řízení v rámci zrušení jejího opatrovnictví proběhne hladce. Zpěvačka tak co nevidět bude moct společně se svým novopečeným snoubencem plánovat svatbu, o níž už dlouho snila.

Autor: Nia