Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak by vypadaly děti slavných ex párů? Mrkněte na imaginární potomky Michaela Jacksona, Toma Cruise a dalších!

  • Jak by vypadaly děti slavných
    11. září 2021 | 06:00

    Chodili spolu z čisté lásky... ale happy-end se v jejich případě nekonal. Šest párů světových celebrit, které spolu kdysi randily, šest počítačem vytvořených teenagerů.  Kdo by byl za svůdníka, kdo za rebela a kdo za královnu krásy? 

  • Madonna & Warren Beatty

    Jak by vypadalo dítě tohoto páru?
    Autor: Instagram

    Ti dva se potkali koncem 80. let při natáčení snímku Dick Tracy a jiskra prý u obou přeskočila okamžitě. Warren byl mezi hollywoodskými ženami vyhlášeným milovníkem, což ostatně Madonna sama potvrdila: "Byl neuvěřitelný milenec," vysekla herci pochvalu. Vztah nevydržel právě kvůli Beattymu sexuálnímu apetitu, nicméně, pokud by ti dva zplodili potomka, nejspíš by hodně slýchal větu: Holka, nebo kluk?

  • Penélope Cruz & Tom Cruise

     

    Jak by vypadalo dítě tohoto páru?
    Autor: Instagram

    Ona byla vyznavačkou buddhismu, on se klonil ke scientologii. A to nedělalo dobrotu. I když tvořili jeden z nejkrásnějších hereckých párů, nakonec krásná Španělka dostala od Toma kopačky právě kvůli jinému náboženském vyznání. Škoda, jejich dcerka by byla roztomilost sama!

  • Lisa Marie Presley & Michael Jackson

    Jak by vypadalo dítě tohoto páru?
    Autor: Instagram

    Dcera krále rock´n´rollu se nechala slyšet, že se s popovým idolem velmi milovali, vztah ji ale postupně začal vyčerpávat kvůli zpěvákově depresím. Lisa jej musela  chránit před okolním světem, před kterým se v soukromí skrýval. Děti spolu neměli, ale jejich syn by měl v očích něco z tátova smutku i vzdoru.

     

  • Sandra Bullock & Ryan Gosling

    Jak by vypadalo dítě tohoto páru?
    Autor: Instagram

    Chodili spolu jen krátce, o to byl jejich vztah intenzivnější. Sandra byla o šestnáct let starší a hollywoodský fešák ji pokládá i po letech za jednu ze svých nejlepších přítelkyň. Zahráli si spolu i ve filmu, dál to ale nedotáhli. Nicméně jejich syn by dnes platil za velkého fešáka...

  • Jennifer Lawrence & Nicholas Hoult

    Jak by vypadalo dítě tohoto páru?
    Autor: Instagram

    Pár si zahrál ve filmu X-Men a pracovní vztah brzy přerostl v partnerský. V roce 2014 si koupili společný dům v Londýně a vypadalo to nadějně. Nicholas láskyplně mluvil o tom, jak je jeho partnerka roztomilá, i když na něj křičí, ale možná i to byl později důvod jejich rozchodu. I když to zkoušeli dát znovu dohromady, neklapalo to. O jejich potenciální dceru by se dnes možná praly všechny modelingové agentury.

  • Jennifer Lopez & Ben Affleck

    Jak by vypadalo dítě tohoto páru?
    Autor: Instagram

    To nejlepší nakonec! Proč? Protože tento pár má ještě reálnou šanci, že se jim může narodit tahle kráska, která by byla kopií obou rodičů. Není to tak dávno, co pár ohlásil velkolepý comeback, v létě Jennifer oslavila své 52. narozeniny po boku své staronové lásky a vypadá to, že pár si nakonec řekne i to své "odložené" ANO.

     

     

Diskuse ke článku
.