Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Marta Jandová: Jsem hubenější, než vypadám v televizi

19. července 2021 | 06:00

Zpěvačka a dcera rockera Petra Jandy (79) Marta Jandová nedávno v Bratislavě dotočila jako porotkyně pěveckou a talentovou soutěž.

Je pracovně v jednom kole. Moderuje pořad v rádiu, má v plánu koncerty a hlavně se těší, že si užije volné chvíle s dcerou Maruškou (7) a manželem – lékařem Miroslavem Vernerem (43). Proč je její partner přísnější rodič a jak se chystají strávit léto?

Na Instagramu jste se zmínila, že vaše dcera odjela na tábor. Odjížděla ráda?

Moc. Ona se nemohla dočkat. Už ve středu si přála, aby byl pátek. Ve čtvrtek ráno přivolávala večer, aby už mohla jít spát a odjet. Je docela dobrodružka. Věděla, co ji čeká. Stan s podsadou, tvrdá pryčna, spacák a ešus. Ale zná Rychlé šípy a je ve skvělém skautském oddílu, kde ji to opravdu baví, tak se prostě těšila. A my s ní. Na takový tábor už nikdy nezapomene.

Jezdila jste na letní tábory jako dítě?

Já jsem byla, myslím, jen na jednom táboře, ale vytěsnila jsem to. Nepamatuju si skoro nic. Já měla léto vždy plné. Byli jsme pořád na chatě, kde jsem měla kamarády, a byla jsem celé dny někde v poli, v lese, v potoce… A taky jsem jezdila na Moravu za babičkou a za tetami.

Co plánujete na letošní léto?

Budeme hodně v našem domečku v přírodě. Tady trávím léto celý svůj život (kromě let v Německu). Můj Míra si to tady taky zamiloval. Známe tu skoro všechny sousedy, máme tu hospodu, rybník, lesy a louky. A Maruška to tady taky miluje. Vlastně si tu prožívá takové léto, jaké jsem tu prožívala já.

Tip na video: Jak hodnotí Marta Jandová práci na Frekvenci 1?

Video se připravuje ...
Marta Jandová o práci na Frekvenci 1: Umělci se diví, že makám každý den • VIDEO: Luboš Procházka

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Lucie Ulmanová
Video se připravuje ...