Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejvíc sexy plešatí krasavci Hollywoodu: Neuvěříte, kdo je na prvním místě!

  • Nejvíc sexy plešatí krasavci Hollywoodu: Neuvěříte, kdo skončil na prvním místě!
    10. dubna 2021 | 06:00

    Taky se vám podlamují kolena z plešatých mužů? Tak to vás rozhodně potěší tento žebříček, který má na starost britská kosmetická klinika Longevita, která dala dohromady desítku nejvíce sexy plešatých mužů. Dostal se do top 10 i váš oblíbenec?

    Britská kosmetická klinika Longevita spustila neobvyklý výzkum, jehož cílem bylo zjistit, kdo je nejvíc sexy plešatý muž na planetě. Na pomoc si vzala moderní technologie a zkoumala, který slavný muž byl napříč internetovými servery, blogy a termíny vyhledávanými na Googlu nejvíce spojován s výrazem "sexy". Výsledky vás možná překvapí!

  • 10. místo: Vin Diesel (53)

    Co by to bylo za top 10 nejvíce sexy plešatých slavných mužů bez Vina Diesela? Tento oblíbený herec se do výběru samozřejmě dostal, překvapivě ale skončil na posledním místě. Vina Diesela můžete znát hlavně ze série akčních filmů Rychle a zběsile, objevil se také v trháku xXx či filmu Strážci galaxie. Díky své parádní figuře a nezaměnitelnému hlasu patří mezi nejcharismatičtější herce Hollywoodu.

  • 9. místo: Dwayne Johnson (48)

    Mezi nejvíce sexy plešatými muži nesmí chybět ani Dwayne Johnson, přezdívaný The Rock. Bývalý wrestler a v současnosti jeden z nejúspěšnějších herců na světě pravidelně vítězí v mnoha sexy žebříčcích. Ženám se z něj zkrátka podlamují kolena! 

  • 8. místo: Bruce Willis (66)

    I těsně před sedmdesátkou patří Bruce Willis mezi nejvíce sexy muže! A vůbec se tomu nedivíme. Z tohohle chlápka totiž srší neuvěřitelné charisma, a právem tak obsadil osmou příčku tohoto žebříčku. Díky své o třiadvacet let mladší manželce Emmě Heming srší energií a do starého železa rozhodně ještě nepatří!

  • 7. místo: John Travolta (67)

    Kdo by nemiloval Pomádu a postavu Dannyho Zuka v podání Johna Travolty? A co teprve jeho role v Horečce sobotní noci, v kultovním filmu Pulp Fiction nebo v rodinné komedii Kdopak to mluví? Do každé role dal ze sebe úplně vše a několikrát dokázal, jakým je skvělým tanečníkem. Jeho život ale není jen procházka růžovou zahradou. Má za sebou také několik životních tragédií – zemřeli mu bývalá přítelkyně, syn a minulý rok také jeho manželka.

  • 6. místo: Floyd Mayweather (44)

    Nic vám jméno Floyd Mayweather neříká? Tak vám tohoto plešatého sympaťáka, který skončil na šestém místě, trochu představíme. Floyd Mayweather Jr. je americký profesionální boxer. Je dokonce zapsán v Guinnessově knize rekordů jako boxer s nejvíce zápasy bez porážky a také jako nejlépe vydělávající zástupce tohoto sportu v historii.

  • 5. místo: Michael Jordan (58)

    Do žebříčku se také probojoval Michael Jordan, jeden z nejlepších basketbalistů všech dob. Byl největší hvězdou týmu Chicago Bulls, ale i celé NBA. Šestkrát získal titul, šestkrát cenu pro nejužitečnějšího hráče finále, pětkrát cenu pro nejužitečnějšího hráče sezony, čtrnáctkrát byl členem All Star týmu, získal dvě zlaté olympijské medaile či zlato z Panamerických her. 

  • 4. místo: Pitbull (40)

    O americkém rapperovi s kubánskými kořeny toho už moc slyšet není, každopádně i tak se probojoval do žebříčku nejvíce sexy plešatých mužů, a ještě navíc obsadil krásné čtvrté místo. Na svém kontě má hity se slavnými kolegy, mezi které patří například Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Shakira nebo Kesha, a jeho písně stále dokážou roztančit nejednoho fanouška.

  • 3. místo: Jason Statham (53)

    Blížíme se pomalu do finále! Bronzovou medaili získává britský herec, bývalý závodník ve skocích do vody a model Jason Statham. Zazářil ve filmech jako Sbal prachy a vypadni, Kurýr nebo Rychle a zběsile. Známý je také díky své manželce modelce Rosie Huntington-Whiteley.

  • 2. místo: Mike Tyson (54)

    Na druhém místě skončil bývalý americký boxer, šampion těžké váhy a herec Mike Tyson. Musíme podotknout, že je to pro nás trošku překvapení. Rozhodně bychom totiž našly atraktivnější fešáky Hollywoodu, kteří by si druhé místo zasloužili. Bylo však rozhodnuto, že druhá příčka patří právě Mikovi, pro kterého je charakteristické tetování na tváři.

  • 1. místo: princ William (38)

    A máme tady první místo! Taky jste překvapeni stejně jako my? Nejenže princ William ještě tak úplně plešatý není, ale nejsme si ani jisté, že ho tento titul potěší. Prořídlé vlasy jsou tak trochu charakteristické pro královské muže a tak nějak tušíme, že je to zrovna moc netěší. Tak či tak, princ William se může radovat, že vedle slova "plešatý" jeho nový titul zdobí také slovíčka "nejvíc sexy". 

    Rada pro dámy: Jak zamaskovat odrosty bez kadeřníka? Podívejte se na video!

    Video se připravuje ...
    Jak zamaskovat odrosty • VIDEO: Vlastní

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.