Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Když se platonická láska stane skutečnou! Tyto celebrity si vzaly svého fanouška

  • Matt Damon a Luciana Barroso
    13. února 2021 | 06:00

    Téměř každá z nás se alespoň jednou za život zakoukala do filmového hrdiny a představovala si, jaké by to bylo, kdyby se platonická láska stala skutečnou! Říkáte si, že něco takového není možné? Tito fanoušci jsou důkazem, že i takový sen se může naplnit!

    Manželství s celebritou? Jakkoliv se může tato představa zdát bláznivá, ještě to neznamená, že se nemůže proměnit v realitu. Tito lidé si nejspíš také nemysleli, že skončí ve vztahu se svými největšími idoly. A světě div se, jejich sen skončil svatebním happyendem.

  • John Travolta a Kelly Preston

    Kdo by nemiloval Dannyho v podání Johna Travolty v kultovním filmu Pomáda? Snad každá dívka, ale nejvíce jeho manželka Kelly Preston! Když jí bylo šestnáct let, nesnila o nikom jiném než právě o Johnovi. Štěstí se na ni usmálo a v roce 1987 měla možnost se s Johnem během natáčení filmu Experti seznámit. Sympatie byly vzájemné a čtyři roky nato se pár vzal. Společně strávili dlouhých a krásných třicet let, než je minulý rok rozdělila smrt. Kelly Preston prohrála svůj boj s rakovinou a v sedmapadesáti letech svého milujícího manžela opustila. 

  • Anne Hathaway a Adam Shulman

    Návrhář šperků Adam Shulman patřil k velkým fanouškům herečky Anne Hathaway. V roce 2008 je přátelé seznámili při schůzce naslepo. Adam byl do herečky už bezhlavě zamilovaný a ani Anne nebyla jeho přítomnost lhostejná. Ani jeden z nich však zájem neprojevil, protože si myslel, že má ten druhý někoho jiného. Když nakonec zjistili, že tomu tak není, začali spolu chodit a v roce 2012 se vzali. Mají spolu dvě děti.

  • Nicolas Cage a Alice Kim

    Dívku "z lidu" si vzal také oblíbený herec Nicolas Cage. Alice pracovala jako servírka v asijské restauraci v Los Angeles, kterou herec pravidelně navštěvoval. V době seznámení bylo Alice pouhých devatenáct let, ale to jí nebránilo, aby si o pouhé dva měsíce později Nicolase vzala. Manželství jim ale nevydrželo a po necelých dvanácti letech šli od sebe. Mají spolu patnáctiletého syna Kal-Ela, kvůli kterému spolu poměrně vycházejí.

  • Matt Damon a Luciana Barroso

    Na svou životní partnerku narazil herec Matt Damon v baru. Po jednom natáčení v roce 2003 se vydal s kolegy do nočního klubu, kde byl ale obklopen fanoušky, na které zrovna neměl příliš náladu. Proto jim utekl do jiného podniku, kde narazil na krásnou barmanku Lucianu, která shodou okolností byla také jeho velkou fanynkou. Padli si natolik do oka, že z toho nakonec byla láska jako trám a o dva roky později se vzali. Mají spolu tři dcery.

  • Reese Witherspoon a Jim Toth

    Jim Toth léta pracoval v agentuře, která zastupovala blonďatou herečku. On sám patřil k jejím velkým fanouškům, ale přestože se později stal plnohodnotným agentem, nikdy Reese veřejně nezastupoval, protože se bál, že si u ní tak zhatí své šance. Tento krok se zdál být správný, protože si nakonec srdce slavné herečky získal a v roce 2011 proběhla svatba. 

  • Jessica Alba a Cash Warren

    V roce 2005 natáčela Jessica Alba film Fantastická čtyřka a u natáčení byl přítomen také asistent režie Cash Waren, který ji zbožňoval už od jejího raného seriálu Dark Angel. Cash tak viděl v práci na tomhle snímku příležitost, jak získat srdce své vysněné dívky, šel do toho a vyplatilo se! V roce 2008 se vzali a mají spolu tři děti.

  • Patrick Dempsey a Jillian Fink

    Pár se seznámil v roce 1994. Jillian pracovala jako kadeřnice, a když jednoho dne uviděla v rezervační knize jméno Patrick Dempsey, nemohla tomu uvěřit. To opravdu bude stříhat svého idola? Když známý herec do salonu opravdu dorazil, Jillian se chopila své šance a řekla mu, že by ho chtěla poznat trochu blíže. Patrick s jejím návrhem souhlasil, brzy šli na rande a nakonec se z toho vyklubala láska. Jejich manželství procházelo krizí, a dokonce to vypadalo, že je rozvod na spadnutí, ale nakonec se všechno zase dalo do pořádku.

  • Adam a Jackie Sandler

    Oblíbený herec, který je proslulý hlavně díky svým rolím v komediálních filmech, si také vzal za ženu svou fanynku. Jackie sledovala kariéru svého budoucího muže ještě dlouho předtím, než byla obsazena do malé role ve filmu Velký táta, ve kterém hrál hlavní roli právě Adam. Pár se vzal v roce 2003, mají spolu dvě děti a jsou stále velmi šťastní.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.