Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Nejhorší filmový polibek? Celebrity přiznaly, s kým to nestálo za nic

8. ledna 2021 | 06:00

Při pohledu na líbací scény by diváky občas ani nenapadlo, že lásku herci hrají. Tyto záběry jsou ale často doprovázeny nepříjemnými situacemi a na některé své herecké kolegy herci nevzpomínají zrovna rádi. Který filmový polibek byl podle celebrit naprostý propadák?

Herečky Gwyneth Paltrow a Kate Hudson si nebraly servítky, když se loni v podcastu The Goop Podcast rozpovídaly o tom, jak líbají hollywoodští herci. Rovnou totiž prozradily, s kým zažily nejhorší líbání vůbec. Kate Hudson například přiznala, že nepříjemné líbání zažila s hereckým kolegou Matthewem McConaugheym, se kterým hrála ve filmech Jak ztratit kluka v 10 dnech nebo Bláznovo zlato. "Pokaždé, když se s ním líbám, něco se zvrtne. Buď fouká vítr, nebo někomu teče z nosu," smála se.

Její kolegyně Gwyneth Paltrow zase prozradila, že nejhorší filmové líbání zažila s hercem Robertem Downeym Jr., se kterým hrála v sérii Iron Man. "Měla jsem pocit, jako kdybych se líbala se svým bratrem," uvedla. Nejsou však jediné. Nepovedené líbání zažila například také herečka Reese Witherspoon se svým kolegou Robertem Pattinsonem, se kterým hrála ve filmu Voda pro slony. Ačkoliv se herec, který se proslavil hlavně díky roli Edwarda v sáze Stmívání, stal idolem nejednoho ženského srdce, na Reese dojem úplně neudělal. Robert byl totiž během natáčení nachlazený, neustále mu teklo z nosu a ze všech kapes mu čouhaly kapesníky. To na romantice příliš nepřidalo. "Nebylo to vůbec příjemné," uvedla blonďatá herečka.

Ani legendární polibek Kirsten Dunst a Tobeyho Maguire ve filmu Spiderman nebyl tak romantický, jak se na první pohled zdálo. "Bylo pozdě v noci, pršelo, visel jsem hlavou dolů a nemohl skoro dýchat. Když mi pak Kirsten nasadila po polibku masku, myslel jsem, že se udusím," prohlásil herec. Ani pro krasavce Liama Hemswortha nejsou líbací scény zrovna jednoduché. Na jednu však vzpomíná obzvlášť nerad. S kolegyní a zároveň blízkou kamarádkou Jennifer Lawrence si zahrál ve filmu Hunger Games a na líbání s ní vzpomíná celkem nerad. "Jennifer měla ve zvyku často jíst něco s česnekem nebo tuňákem a oznámila to vždy před natáčením scény. Mám ji rád, ale líbání s ní bylo opravdu nepříjemné," uvedl v rozhovoru.

Na která další filmová líbání vzpomínají celebrity nerady? Dozvíte se ve fotogalerii:

 

 

Autor: Aneta Valešová