Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tomu neuvěříte! Tyto celebrity jsou stejně staré

26. prosince 2021 | 06:00

Tipování věku je tak trochu ošemetná záležitost. Může se stát, že dotyčného potěšíte a uberete mu pár let, ve většině případů se však stává, že mu nějaké ty roky naopak přidáte a trošku jej urazíte. Občas je totiž opravdu těžké odhadnout věk. Jinak tomu není ani u těchto celebrit. Tyto dvojice rozhodně nevypadají, že jsou stejné staré, co říkáte?

 

Při pohledu na přirozeně krásnou Julii Roberts a její kolegyni Pamelu Anderson by vás určitě ani nenapadlo, že obě tyto hollywoodské hvězdy pojí stejný věk, tedy třiapadesát let. Důvod je prostý. První zmiňovaná totiž stárne s grácií, nepropadla plastickým operacím a stárnutí bere jako přirozený proces života. "Chci, aby moje děti v mém výraze poznaly, jestli jsem šťastná, naštvaná nebo třeba zmatená. Naše tvář vypráví příběh celého našeho života. Rozhodně by to neměl být jen příběh o cestě do ordinace plastické kliniky," uvedla v rozhovoru herečka s nejkrásnějším úsměvem.

VIDEO: Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina

Video se připravuje ...
Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina • VIDEO: Videohub

Oproti ní vypadá hvězda 90. let Pamela Anderson hned o několik let starší, přestože se svůj skutečný věk snažila skrýt za několika plastickými operacemi. Někdejší sexsymbol se nikdy netajil tím, že má k plastikám vřelý vztah. Pamela přiznala opakované zvětšení a následné zmenšení prsou, podstoupila zvětšení horního rtu, opakované vyhlazení vrásek a mnoho dalších operací. Je tak ukázkovým příkladem, že méně je někdy více a že je lepší přiznat si svůj věk než vypadat jako chodící figurína.

Tato hvězdná dvojice však není jediná, kterou pojí stejný věk, ale která na to rozhodně nevypadá... Na další podobné se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová