Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dejdar prodává Schwarzeneggera! Projížďka na kole za 20 000 dolarů

29. července 2020 | 06:00

Začalo to vlastním parfémem, který si nadělil k padesátinám. Nedávno otevřel na smíchovské náplavce DayDee´s Bar a už za pár dní spustí web splněných přání. Martina Dejdara krize vyškolila. I když se nebojí, že by se musel herectví vzdát, stejně myslí na zadní vrátka.

„Ypsilonka hrála v omezeném režimu a návštěvnost byla rozpačitá. Ale naplno se rozjede až v září, tak uvidíme. Zaplaťpánbůh se aspoň točí. Lidi na televizi koukali i při koroně. Neotvírám to tady z nějakého zoufalství, ale pro zábavu,“ okomentoval vznik nového baru, jemuž propůjčil své jméno. Práci v něm přes léto našel i jeho syn Matěj s přítelkyní Sofií a ani Dejdar nechce zůstat stranou. V převleku za Ozzáka tu hodlá čas od času čepovat pivo. Častěji je ale obyčejným návštěvníkem. „Chodím sem skoro denně, hlavně dopoledne, kdy tady nikdo není. Je tu klid, příjemné prostředí a má to atmosféru.“

Za Ozzáka bude posílat i zdravice lidem, kteří o ně projeví zájem. Dalším projektem, do kterého se Dejdar pouští, je totiž web splněných přání, který bude fungovat jako e-shop. A v nabídce nejsou jen tuzemské, ale i zámořské celebrity.

Jedná se dokonce i s hollywoodským hercem Charlie Sheenem! „Zatím nevíme, co nám povolí, do čeho půjdou, takže v první fázi chceme zprostředkovávat hlavně videopřání. Všichni se totiž potýkáme s tím, že nám denně chodí desítky žádostí typu: nahrajte mi video, kamarádka se vdává. Nebo: táta má sedmdesát, mohl byste mu poblahopřát? Ve světě je běžná věc, že si za to lidi platí, stejně jako když se chtějí proletět balonem nebo skočit s padákem. Tak jim umožníme, aby si takovou věc mohli koupit i fanoušci u nás. Třeba nějaké super přání od svého idolu.“

Nezůstane ale jenom u zdravic. Domlouvají se detaily s Dolphem Lundgrenem, boxery Mikem Tysonem a Tysonem Furym i hercem Arnoldem Schwarzeneggerem. „Všechno koordinujeme přes pana Tauchena, který je už deset let osobním tajemníkem Mika Tysona a má přístup k mnoha světovým osobnostem. Díky němu budeme mít v nabídce taky projížďku na kole s Arnoldem Schwarzeneggerem. Není to levná záležitost, zájemci si za ni zaplatí přibližně 20 000 dolarů a věřím, že se najdou takoví, kterým to bude stát za to,“ přibližuje Dejdar.

Sám v první fázi nabízí video- nebo audiozdravici á la Ozzák nebo Bart Simpson, kterého dabuje. Jeho kolegyně Ivana Jirešová nabízí soukromou lekci jógy a Karlos Vémola tréninky MMA. Tomáše Matonohu si zase můžete koupit i s jeho kapelou Inspektor Clusoe, aby vám zahráli na svatbě. „Nabídka není ještě kompletní, zatím to budujeme. A bavíme se tím,“ říká Dejdar. Projekt chce spustit začátkem srpna.

Autor: Ivana Bachoríková