Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Dva roky a dost! Proč Meghan s nikým a u ničeho nevydrží?

  • ..
    16. ledna 2020 | 06:00

    V královské rodině je poslední dny opravdu rušno. O napětí se postarali Harry a Meghan, kteří minulý týden oznámili, že se chtějí vzdát role v královské rodině a chtějí pracovat. V pondělí proběhla schůzka, na níž královna spolu s dalšími členy rodiny probrala situaci a nakonec se rozhodla přání svého mladšího vnuka akceptovat. Meghan tak nejspíš dosáhla svého, ale nabízí se zde otázka, zda tímto krokem neutrpí právě Harry.

    Vévodkyně ze Sussexu rozdělila svět na dva tábory. Na jedné straně ji lidé milují, ti druzí ji ale viní z problémů v královské rodině. Britský tisk navíc Meghan zrovna nešetří, a to je prý jeden z hlavních důvodů, proč se rozhodla se s Harrym stáhnout do ústraní. Meghan byla herečkou, manželkou, feministkou, ale u ničeho a s nikým nevydržela déle než dva roky. Čeká stejný osud také Harryho?

  • Manžel číslo jedna

    ...
    Autor: profimedia.cz

    Zatímco pro Harryho byla svatba novým zážitkem, Meghan už měla jedny vdavky za sebou. Poprvé řekla ano filmovému producentovi Trevoru Engelsonovi, se kterým se seznámila v roce 2004. O sedm let později proběhla bujará veselka na Jamajce. Láska jim však příliš dlouho nevydržela, o dva roky později proběhl rozvod. Důvodem prý byla velká vzdálenost – Meghan pracovala v Torontu a Trevor v Los Angeles. 

  • Vztah se šéfkuchařem

    Meghan Markle s bývalým partnerem Cory Vitiellem
    Autor: reprofoto Youtube

    Ještě předtím, než se v jejím životě objevil Harry, chodila Meghan se slavným kanadským šéfkuchařem Corym Vitiellem. Pár žil v domě v Torontu a vypadalo to mezi nimi celkem vážně. Vztah prý nakonec skončil kvůli tomu, že Meghan po seriálu Kravaťáci stoupla sláva do hlavy a začala se chovat povýšeně. Vztah opět skončil po dvou letech.

  • Královská svatba

    První společná projížďka novomanželů ulicemi Windsoru
    Autor: Reuters

    V červnu roku 2016 se začala tajně stýkat s princem Harrym. O dva roky později proběhla královská svatba, a Meghan se tak oficiálně stala členkou královské rodiny. O necelý rok později se jim narodil první syn Archie. Čeká Harryho stejný osud jako jeho předchůdce?

  • Zásnubní prsten

    ...
    Autor: profimedia.cz

    Zásnubní prsten pro Meghan navrhl sám Harry a nechal jej vyrobit z náramku po princezně Dianě. Ústřední diamant z Botswany, kam společně poprvé odcestovali, po stranách doplňují dva menší diamanty, které patřily Harryho matce. Meghan ze začátku tvrdila, jak pro ni prsten opravdu moc znamená, ale jak to tak vypadá, začal ji po čase nudit. Klasický zlatý kroužek totiž vyměnila za mnohem tenčí diamantový, a tak více vynikly drahé kameny. Stalo se tak o necelé dva roky později. 

  • Královské povinnosti

    Meghan a princ Harry se v JAR rozhodně nechovají jako členové královské rodiny...
    Autor: Reuters

    Na konci listopadu 2017 se Harry a Meghan zasnoubili, a bývalá americká herečka se tak stala aktivní součástí královské rodiny. Ze začátku plnila povinnosti s nadšením a radostí, ale o dva roky později je už realita trochu jiná, a naopak touží po tom, stáhnout se do ústraní. Hraje v tom roli britský tisk, který za poslední dobu nenechal na vévodkyni nit suchou, nebo už ji plnění královských povinností zkrátka přestalo bavit?

  • Charita

    ...
    Autor: profimedia.cz

    Ze začátku to vypadalo, že princové a jejich ženy budou tvořit "fantastickou čtyřku". Když se v roce 2018 všichni poprvé společně ukázali na diskusním fóru Královské nadace a mluvili o charitativní činnosti, všechno tomu nasvědčovalo. Ani tady však dlouho Meghan nevydržela a o devět měsíců později s Harrym oznámila, že z nadace odcházejí, aby založili svou vlastní.

  • Agentka Gina

    Gina Nelthorpe-Cowne
    Autor: profimedia.cz

    Gina Nelthorpe-Cowna je bývalou agentkou a marketingovou poradkyní Meghan. Seznámily se v roce 2015, kdy vévodkyně hrála v seriálu Kravaťáci, a jejich cesty se rozešly, když se Meghan začala stýkat s Harrym. Tedy po dvou letech. Přestože si byly blízké, Meghan najednou o rady od Giny nestála. Ta ji totiž varovala, že být součástí královské rodiny není jen tak, což se Meghan příliš nelíbilo. A tak skončily jejich přátelství i spolupráce.

  • Feministka

    Meghan Markle
    Autor: profimedia.cz

    V březnu roku 2015 se Meghan stala jednou z velvyslankyň dobré vůle při OSN. Na konferenci pronesla působivou řeč, ve které několikrát zmiňovala, že je hrdá na to, že je žena a feministka. Tato pýcha však brzy zmizela a nevypadá to, že by za poslední dobu pro organizaci něco udělala.

  • Bydlení

    Frogmore Cottage
    Autor: profimedia.cz

    V únoru roku 2017 se zamilovaný pár přestěhoval do domu Nottingham Cottage, který se nachází na pozemku Kensingtonského paláce. V tomto domě požádal Harry svou vyvolenou o ruku, a tak se k němu pojí sentimentální vzpomínky. Na to však Meghan brzy zapomněla, zatoužila po životě na venkově a chtěla mít více prostoru. Proto si nechali za desítky milionů opravit rezidenci Frogmore Cottage, do ní se nastěhovali v dubnu minulého roku. Minulý týden oznámili, že chtějí žít v Kanadě. 

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.