Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Z ošklivého káčátka idolem Anglie: Jak princ Harry zastínil prince Williama

22. května 2018 | 14:00

Podobní si sice moc nejsou, ale oba patří k nejoblíbenějším členům královské rodiny. Jsou atraktivní a sympatičtí a mnoho žen by umřelo touhou být na místě Kate nebo Meghan. Který z princů ukořistil vaše srdce? Vede u vás zrzavý rebel Harry, nebo starostlivý otec William?

Vedle prince Williama působil Harry dlouho jako ošklivé káčátko. Dokonce se jednu dobu spekulovalo o tom, jestli je princ Charles jeho pravým otcem, protože podobu byste mezi nimi hledali opravdu marně.

Naopak byl Harry až příliš podobný milenci princezny Diany Jamesovi Hewittovi. Ten ale otcovství tvrdě popíral. Princ Charles si byl ale natolik jistý, že rezolutně odmítl podstoupit testy DNA. Až časem vyšlo najevo, že je Harry velmi podobný dědečkovi prince Philipa, a tak se na celou aféru rychle zapomnělo.

Zato princ William byl od začátku považován za prince krasoně, a navíc vzorně reprezentoval královskou rodinu. Harry se, možná i z toho důvodu, že vyrůstal ve stínu svého bratra, následníka trůnu, postaral o pár bouřlivých skandálů, kvůli kterým přivodil nejen své babičce Alžbětě II. pár vrásek navíc. Přestože byl Harry odjakživa trochu divoch, britský národ si ho zamiloval, a v roce 2014 se stal dokonce nejoblíbenějším členem královské rodiny. Britové si ho totiž oblíbili hlavně kvůli jeho upřímnosti a bezprostřednosti.

Oba bratry pojí silné pouto, které se ještě více upevnilo po smrti jejich matky, která by na ně byla náležitě pyšná. Mají mezi sebou skvělý vztah, což potvrdilo i to, že si navzájem svědčili na svatbách. Princ William se dokonce nechal slyšet, že je nadšený, že může svého bratra v tak významný okamžik podpořit. 

Musíme ale říct, že s přibývajícím věkem dozrál Harry v opravdového muže, a jestli byl princ William dlouho považován za toho atraktivnějšího, tak se role obrátily. Harry zraje jako víno a oproti svému bratrovi, který už pomalu, ale jistě ztrácí všechny vlasy, má větší šmrnc. Souhlasíte? Nahlédněte do fotogalerie a podívejte se, jak šel čas se slavnými bratry:

 

Autor: Aneta Valešová