Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Celebrity, které nestárnou: Poznali byste, že je mezi fotkami rozdíl 15 let?

3. ledna 2020 | 06:00

Kdo z nás by netoužil zastavit čas a nezestárnout už ani o kousek? Tak si myslíme, že skoro všichni. Vypadá to, že některým celebritám se tohle kouzlo opravdu podařilo. Při pohledu do fotogalerie totiž jen těžko uvěříte, že snímky dělí patnáct let! Na kterých slavných osobnostech se zub času ani trochu nepodepsal?

Těžko říct, jestli za jejich nestárnutím stojí dobré geny a zdravý životní styl nebo kvalitní práce plastických chirurgů. Ať je to jakkoliv, jedno se jim opravdu odepřít nedá – vypadají stejně skvěle jako před patnácti lety.

Mezi slavné ženy, které objevily elixír mládí, rozhodně patří oblíbená herečka Jennifer Aniston nebo zpěvačka Jennifer Lopez. Obě minulý rok oslavily padesátku, ale z fleku byste jim mohli tipovat klidně o deset let méně.

Také mezi slavnými muži najdeme "nestárnoucí exempláře". Například Frodo Pytlík, tedy herec Elijah Wood, vypadá stejně jako před patnácti lety a jinak na tom nejsou ani herci Will Smith či Evan McGregor. Podívejte se do fotogalerie na další celebrity, které zastavily čas, a tiše záviďte!

Autor: Aneta Valešová