Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Udílení cen BAFTA 2019: Kdo zazářil a komu outfit nevyšel?

11. února 2019 | 12:01

V neděli ve Velké Británii proběhlo udílení cen Britské akademie filmového a televizního umění. A červený koberec se slavnými tvářemi jen hemžil. Kdo tentokrát svou róbou oslnil a která celebrita šlápla úplně vedle?

 

 

Červený koberec je vždy příležitostí vynést ty nejúchvatnější róby. Ty nejkrásnější šaty byly ale zpravidla doplněny o outfity, které se slavným kráskám příliš nepovedly, a ani dvaasedmdesátý ročník udílení cen BAFTA nebyl výjimkou. Které dámy vyrazily svou krásou dech a kterým se to tak úplně nepovedlo?

Překvapením večera byla herečka Cate Blanchett, která na udílení cen dorazila coby brunetka. Štíhlou postavu předvedla v šatech návrháře Christophera Kaneho, doplnila je šperky Pomellato. Hosty byli také princ William a vévodkyně Kate, která samozřejmě nezklamala a oblékla sněhobílé šaty z dílny oblíbeného návrháře Alexandra McQueena. Doplnila je lodičkami značky Jimmy Choo. Ani tentokrát se červený koberec neobešel bez kalhotového kostýmu, který oblékla modelka Irina Shayk

Slavnostní outfit se příliš nepovedl hvězdě filmu Bohemian Rhapsody Lucy Boynton. S kritikou se setkala také herečka Margot Robbie, která na akci oblékla šaty z dílny Chanel. Podívejte se do fotogalerie na nejpovedenější a nejhorší outfity z udílení cen BAFTA. Komu to podle vás sluší nejvíce?


Autor: Aneta Valešová