Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nestyďte se vytáhnout staré šaty! Takhle to dělají slavné ženy a vypadají skvěle

11. prosince 2018 | 06:00

Dříve nebylo zvykem, že by si slavné ženy oblékly jedny šaty dvakrát, zejména když se to týkalo veřejných událostí. Dnes je ale všechno jinak a hitem je recyklace oblečení! Kdo vypadal ve stejných šatech skvěle před několika lety i dnes?

Tento trend, který šetří i naši planetu a peněženku, si oblíbily i ženy v královské rodině. Vévodkyně Meghan Markle i Kate Middleton nosí často stejné šaty, mnohdy takovým způsobem, že to ani nepoznáte. Přidají pár jiných doplňků, vymění boty a rázem mají úplně jiný outfit.

My se tentokrát zaměřily na slavné ženy, které se rozhodly ignorovat trend, že se nesmí v jedněch šatech objevit na veřejnosti vícekrát. Proč nevyužít šaty, které se vám líbí, na více událostí? 

Naomi Campbell si v roce 1998 oblékla stříbrné úzké šaty od Versaceho, ze skříně je nevyřadila a vzala si je na sebe o 17 let později. Naomi se postava za tu dobu zřejmě vůbec nezměnila, protože jí stále perfektně sedí.

Na všechny slavné ženy ve stejných šatech se podívejte v naší fotogalerii:

Jedny šaty na mnoho způsobů miluje zejména Helen Mirren. Jejími oblíbenými jsou zejména černé šaty se zelenými květy od Dolce & Gabbana. Jiné šperky a kabátky dokážou zázraky, a tak Helen utvořila čtyři úplně rozdílné outfity.

Velký věkový rozdíl zažily i šaty Kirsten Dunst. Odvážné bílé krajkové šaty značky Christian Lacroix si oblékla v roce 2004 a pak až v roce 2017. Nepatrný rozdíl jsme zaznamenali v oblasti poprsí, kde se Kirsten trochu "zvětšila", ale jinak je její postava stále stejná.

Autor: Markéta Luštincová