Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Brit Awards: Vysoké rozparky a módní halucinace! Kdo ukázal prádlo?

22. února 2019 | 06:00

A máme tu další modely z červeného koberce, tentokrát z předávání hudebních cen Brit Awards. Kdo to moc nevychytal, kdo zazářil a kdo toho odhalil až moc? Prohlédněte si, co měly celebrity na sobě tentokrát...

Všechny akce, kde se předávají hudební nebo filmové ceny, jsou vždy nabité i módou. Ani letošní udílení cen Brit Awards nebylo výjimkou. A kdo zabodoval podle nás? Především Pink, která byla napůl za dámu díky žlutým šatům a napůl za rebelku díky koženému křiváku, který přes ně přehodila. Tato stará dobrá kombinace je evidentně pořád v kurzu. Dále nás uchvátila barva stříbra na šatech Vick Hope a Jess Glynne.

Nejkrásnější modely večera.
Autor: profimedia.cz

Naprosto nepochopitelný model předvedla designérka a sochařka Daniel Lismore. Co měl její model představovat, si můžeme jen domýšlet. Kde se asi nechala inspirovat? Další model, který nechápeme, oblékla Paloma Faith. Nelichotivé šaty – jak střihem, tak i barvou – byly podle nás opravdovým přešlapem.

Módní halucinace na Brit Awards.
Autor: profimedia.cz

A jako na každé akci nechyběly ani zde modely, které víc odhalovaly, než zakrývaly. Vyhrály to šaty, které zvolila Montana Brown. Tělové bodýčko bylo překryto pouze třpytivou průsvitnou látkou. Grace Chatto se zase podařilo v šatech, které se mimochodem dost podobaly těm, které měla před měsícem Lady Gaga na Zlatých glóbech, odhalit kalhotky.

Grace Chatto odhalila víc, než chtěla, zato u Montany Brown to byl záměr.
Autor: profimedia.cz

Prohlédněte si ty nejvýraznější šaty v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová