Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Černá jí sluší! Victoria Beckham jako důkaz, že styl se dá naučit

18. prosince 2018 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit. Stačí vědět, kam pro podobné kousky zajít. Je známo, že Victoria Beckham (44) má za sebou mnoho módních přešlapů. Toto období už ale dávno upadlo v zapomnění a ona se dokázala vypracovat tak, že dnes má vlastní kolekce oblečení. Je důkazem toho, že styl se dá naučit. Pojďte se tedy inspirovat jejím šatníkem.

Černé sluneční brýle, tmavé barvy, vysoké podpatky a výraz bez úsměvu. To je Victoria Beckham, jejíž styl obdivujeme (až na ten výraz bez úsměvu, úsměv by občas neuškodil). 

V sukni i v zimě

Přestože miluje černou barvu, občas vklouzne i do jiné neutrální a outfit rozbije barevným doplňkem. Plisovaná sukně z pevnějšího materiálu je ideální do zimních dnů. Victoria ji doplnila objemným béžovým svetrem a ladícími kozačkami. Díky větší délce sukně a kozačkám totiž snadno zaženete zimu.

Victoria Beckham
Autor: profimedia.cz

Sukně: Marks and Spencer, 1499 Kč, svetr: Aboutyou.cz, Only, 999 Kč
Autor: archiv firem

Kabelka: Marks and Spencer, 549 Kč, kozačky: CCC, 999 Kč
Autor: archiv firem

Maskáčový vzor elegantně

Řekla byste, že si elegantní žena jako Victoria oblékne maskáčovou bundu? A proč ne? Stále se při tom drží svého stylu! Maskáčový vzor krásně ozvláštnil jinak obyčejný černý outfit. K objemnější bundě Victoria správně zvolila úzké kalhoty a krásně ladící boty, které outfit nijak nenarušují.

Victoria Beckham
Autor: profimedia.cz

Bunda: Aboutyou.cz, Urban Classics, 1817 Kč, kalhoty: Lindex, 699 Kč, halenka: Zoot.cz, Only, 849 Kč
Autor: archiv firem

Kabelka: Zara, 899 Kč, boty: Humanic, 2699 Kč
Autor: archiv firem

Zvířecí vzory

Leopardí kabát je letos trendy a Victoria ho správně sladila s jednoduchými kousky. Leopardích potisků se mnoho žen bojí, protože nevědí, jak je kombinovat. Tady máte skvělý příklad! Černý rolák a široké elegantní kalhoty. Jak prosté.

Victoria Beckham
Autor: profimedia.cz

Kabát: Zara, 2799 Kč, kalhoty: Reserved, 899 Kč, svetr: H&M, 299 Kč
Autor: archiv firem

Kabelka: Marks and Spencer, 1199 Kč, lodičky: Deichmann, 699 Kč
Autor: archiv firem

Jak jste si mohla všimnout, Victorii nesmějí chybět v žádném outfitu černé sluneční brýle. Jde o její poznávací znamení. Nosí luxusní model od značky Celine, který stojí přes 5000 Kč. Ve fotogalerii se můžete podívat na podobné kousky v levnější variantě:

Autor: Markéta Luštincová