Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slavné ženy zázračně hubnou po porodu. Co jim pomáhá a můžete to dělat i vy?

29. ledna 2019 | 06:00

Mít hned po těhotenství postavu jako lusk se může zdát zcela nemožné, ale slavné krásky dokázaly, že to jde. Některé z nich se podělily i o tajemství, jak se jim podařilo dostat se rychle zpět do formy.

Těhotenství přináší mnoho nových zkušeností, bohužel mezi ně patří i vypořádávání se s vyšší váhou. Některé slavné ženy mají tak dokonalou postavu, jako by děti snad ani nikdy neměly, přesto jsou maminkami hned několika dětí. Alessandra Ambrosio se vrhla na přísnou dietu a Jennifer Lopez tráví dodnes hodiny v posilovně. U některých to ale tak drastické nebylo...

Reese Witherspoon je maminkou tří dětí a po každém těhotenství se snažila dostat se  zpět do formy. Její tajnou zbraní se staly tanec a jóga. Tancuje prý i se svými dětmi a k tomu všemu přidala zdravou výživu. Tvrdí také, že svou roli hraje i trpělivost. Jessica Simpson nedržela žádné diety, pouze do svého každodenního programu zahrnula chůzi. Každý den prý nachodila kolem šesti kilometrů.

Jennifer Garner žádné diety ani cvičení nezajímaly, se svými dětmi si pouze hrála, a za den tak prý spálila více než 200 kalorií. Heidi Klum místo běžeckého pásu zvolila veslování a z jídelníčku vyřadila některé potraviny, jako jsou bílé pečivo, některé ovoce a alkohol. Mnoho z těchto dokonalých maminek také tvrdí (třeba Beyoncé nebo Karolína Kurková), že zhubly díky kojení.

Beyoncé v květnu 2017 a v září 2018.
Autor: profimedia.cz

Podívejte se na všechny slavné ženy, které se po porodu vypracovaly do skvělé formy:

Autor: Markéta Luštincová