Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tito slavní mají letos sedmdesátku na krku, a my tomu nemůžeme věřit. Vypadají skvěle!

19. ledna 2019 | 06:00

Spousta známých osobností letos slaví kulatiny. Pojďme se tentokrát podívat na to, komu bude tento rok už 70 let!

Některým bychom tipli i o 20 let méně, ale děj se co děj, datum narození mluví jasně. Málokdo umí stárnout s grácií tak jako Meryl Streep. Sama tvrdí, že se cítila skvěle až v pozdějším věku. Senzačně vypadá i herečka Sigourney Weaver, jen si porovnejte snímek před 20 lety a dnes, přibylo jí jen pár vrásek! Senzačně vypadá i herec Richard Gere, který – kromě bílých vlasů – vypadá stále stejně. Vypadá to, že i muži prostě umějí stárnout a vypadají stále sexy – tak jako zamlada.

Naopak třeba Ivana Trump je pověstná tím, že stárnout neumí. Za každou cenu chtěla vypadat mladě a podlehla plastikám. Ty z ní udělaly to, co můžete vidět dnes. Devítinásobná babička je oteklá a připomíná umělohmotnou figurínu. Bez plastické chirurgie by zcela jistě vypadala úplně jinak.

Překvapila nás bývalá modelka Twiggy, která byla ikonou 60. a 70. let. Rozhodně se nedá říct, že stárnout neumí, plastikám se vyhýbá a své stáří si užívá. Vyhublost, za kterou mohl její zrychlený metabolismus, na ní není už vůbec znát. Prohlédněte si letošní oslavence v naší fotogalerii a porovnejte, jak moc se změnili:

Autor: Markéta Luštincová