Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nesuďte nás podle postavy! Céline Dion to napálila kritikům za všechny ženy

2. února 2019 | 06:00

Céline Dion (50) se v posledních dnech stala středem pozornosti na módních přehlídkách, kterých se jako celebrita zúčastnila. Terčem kritiky se však nestala kvůli  outfitům, které zvolila, ale kvůli své postavě. Jak se zpěvačka s kritikou vypořádala a co si vlastně oblékla?

Podle fotek, na kterých je Céline viditelně pohublá, nelze posoudit, zda má problémy se stravováním nebo je nemocná. Za poslední rok zhubla opravdu hodně. Štíhlá byla vždycky, ale nikdy to nebylo tak extrémní jako teď. V posledních dnech se proto vyrojila spousta článků o tom, že už to Céline s dietami přehání a že lidi kolem sebe spíš děsí, než ohromuje.

Celine před rokem a před pár dny.
Autor: profimedia.cz

Céline Dion na negativní kritiku ale skvěle zareagovala: „Pokud se vám nelíbím, tak mě nefoťte! Pokud ano, budu tu pro vás.“ A ještě dodala: „Právě teď se nacházím v nejlepším období svého života a plánuju si ho naplno užít!“ 

A my se ptáme: Proč jsme neustále posuzovány podle váhy a postavy? A Céline připisujeme body za její odvahu! Nejen za její vyjádření, ale i za to úžasné oblečení, které nosí. Modely, které za poslední měsíc oblékla, jsou jednoduše nádherné!

Prohlédněte si je v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová