Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Celebrity na síti: Nový sestřih Celeste a manikúra Jandové

  • 19. srpna 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Marta Jandová

    "Prý ještě přijdou třpytky," okomentovala Marta Jandová (43) fotku svých čerstvě nalakovaných nehtů. Její čtyřletá dcerka Marie je téměř jako profesionál, to musíme uznat!

     

    Marta Jandová
    Autor: Instagram.com

  • Jana Doleželová

    Miss 2004 Jana Doleželová (36) si užívá mateřské dovolené se svou dcerou Veronikou, která se narodila koncem června. "Konečně mám ruce volné," napsala k fotce.

     

    Jana Doležalová
    Autor: Instagram.com

  • Celeste Buckingham

    Celeste Buckingham (22) strávila několik dní na Madeiře, kde si nechala i razantně zkrátit vlasy! Mikádo jí podle nás sluší, ale zbytečně jí uhlazená varianta účesu přidává léta. Nemyslíte?

     

    Celeste Buckingham si enchala ostříhat své dlouhé lokny.
    Autor: Instagram.com

  • Alessandra Ambrosio

    Modelky Victoria´s Secret si prázdniny užívají pracovně. Parta Andílků odjela fotit nové promo snímky značky do Skalnatých hor v Severní Americe. Tentokrát jsou oblečené více, než je v jejich katalozích spodního prádla zvykem!

    Alessandra Ambrosio s Candice Swanepoel při focení pro Victoria´s Secret.
    Autor: Instagram.com

  • Linda Vojtová

    Tuto zajímavou náušnici, kterou má Linda Vojtová (32) v uchu, si vyrobila sama! Je to žena mnoha talentů – je úspěšná v modelingu, umí zpívat, a ještě je manuálně zručná. Nespravedlivé! Výroba šperků bývala její velkou zálibou ve volném čase, jak napsala na Instagram.

    Linda Vojtová
    Autor: Instagram.com

    Co stojí za Lindiným kariérním úspěchem? To nám prozradila v rozhovoru:

    Video se připravuje ...
    Linda Vojtová prozradila, co stojí za jejím úspěchem a jaké má hříchy • VIDEO: Adam Balažovič

  • Lukáš Krpálek

    Judista Lukáš Krpálek (26) na obálce MF Dnes před rokem a dnes. "Dnes trošku šťastnější fotka. S Tondou jsme jeli celý rok objem... tedy o 25 kg těžší fotka," okomentoval vtipně fotku! Předcházející příspěvek na Instagramu nebyl ale tak vtipný. Na tréninku na mistrovství světa si Lukáš zpřetrhal vazy v kotníku a nyní může jen doufat, že se rychle uzdraví, aby důležitý zápas stihl. 

    Lukáš Krpálek se synme - před rokem a dnes!
    Autor: Instagram.com

  • Andrea Verešová

    I Andrea Verešová (37) propadla kouzlu paddleboardu. Pokud toto léto nevlastníte nafukovacího plameňáka a nezkusili jste paddleboard, jako byste ani nežili!

    Andrea Verešová v Řecku na paddleboardu.
    Autor: Instagram.com

     

Autor: Lucie Houdková
Diskuse ke článku
.