Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nejstylovější maminky: Jak se obléká Kate, Reese Witherspoon či Heidi Klum?

14. srpna 2017 | 06:00

Jednou za čas vytáhnou slavné maminky své děti ven a snaží se vypadat stále dobře. Pojďte se podívat, které to sluší nejvíc, a třeba se i inspirovat.

Některé ženy by opravdu mohly učit ostatní, jak se oblékat. Zejména potom, co se jim narodí děti. Mnoho jiných žen se totiž začne zanedbávat, a to je škoda, protože to jde i jinak. Děti přece nemusí způsobit rozpad vašeho stylu.

U některých celebrit by ani nikdo netipoval, že už mají děti. Třeba Reese Witherspoon, které letos bylo 41 let, stále vypadá jako holčička, a má dokonce už 3 děti. Od Reese se navíc v oblasti módy inspiruje celý svět. Jedná se opravdu o jednu z nejstylovějších maminek.

Dále stojí za zmínění modelka Miranda Kerr, které je 34 let a která si i po prvním miminku udržuje svůj styl a stále vypadá žensky. Jednou z nejznámějších módních dvojic matka a dcera jsou určitě Katie Holmes a dcera Suri Cruise. Láska Katie Holmes k módě se přenesla i na Suri. Nutno však říct, že všeho moc škodí. Ve svých 11 letech má šatník za statisíce a svou rozmazlenost ukazuje, kde se dá. Naopak velice vychované děti pocházejí z královské rodiny. Jejich oblečení obdivuje celý svět stejně jako styl jejich maminky Kate Middleton.

Podívejte se na všechny děti Reese Witherspoon!

Video se připravuje ...
Reese Witherspoon a její děti. • VIDEO: Youtube.com_STARS NEWS/BPŽ

 

Anketa
Které mamince to podle vás sluší nejvíc?
Reese Witherspoon
23 %
Victoria Beckham
7 %
Gwyneth Paltrow
4 %
Shakira
1 %
Kate Middleton
42 %
Sarah Jessica Parker
2 %
Gisele Bundchen
1 %
Jessica Alba
1 %
Jennifer Garner
1 %
Miranda Kerr
3 %
Angelina Jolie
2 %
Heidi Klum
5 %
Gwen Stefani
1 %
Kim Kardashian
0 %
Naomi Watts
3 %
Katie Holmes
4 %
Hlasovalo: 168 čtenářů
Děkujeme za Váš hlas!

Autor: Markéta Tošnarová