Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejhorší outfity uplynulého týdne: Céline Dion jako od kolotoče, Rita Ora v pytli

  • 15. srpna 2017 | 06:00

    Často obdivujeme styl celebrit. Ne vždy se jim však povede upoutat pozornost tím správným způsobem. I celebrity mohou šlápnout při výběru oblečení vedle. Některým se to stane zřídka a jiné se objevují v úděsných outfitech každý den. Která žena se minulý týden oblékla nejhůře?

  • Chrissy Teigen (31)

    Tento outfit americké modelky je extravagantní, vcelku však působí dobře – až na obrovský výstřih a vykukující ňadra. Takto oděná se procházela se svým manželem Johnem a dcerou Lunou na dovolené v Benátkách.
    Chrissy Teigen
    Autor: profimedia.cz

  • Rita Ora (26)

    Rita Ora je známá svými vyzývavými outfity, tentokrát se ale oblékla do neforemných šatů, které připomínaly pytel. Prazvláštní model doplnila luxusní kabelkou od Gucci, ale ani takovýmto drahým kouskem model nezachránila.
    Rita Ora
    Autor: profimedia.cz

  • Céline Dion (49)

    Jinak krásná a elegantní Céline Dion dala nejspíše volno svému stylistovi. Hotel v Paříži opouštěla v lacině vypadajícím oblečení. Smršť zlaté barvy spolu s plísňovými džínami připomíná pouťovou atrakci.

    Celine Dion
    Autor: profimedia.cz

  • Sarah Jessica Parker (52)

    Sarah Jessica Parker, jinak velice stylová maminka, si zašla na nákup. Na sobě měla šaty, které jí střihem ani barvou nelichotí. Hodí se spíš pro mnohem starší generace. Navíc body jsou strženy i za igelitovou tašku. Ano, my také chodíme na nákupy, ale spojení takovýchto šatů a igelitky je skoro až k pláči.
    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz

  • Demi Moore (54)

    Poměrně pěkný outfit předvedla Demi Moore. Stylový bomber a luxusní kufr jsou známkou jejího stylu. Ale co ty ponožky? Celkový dojem opravdu kazí. K takto zkráceným kalhotám je lepší volit odhalené kotníky.
    Demi Moore
    Autor: profimedia.cz

  • Anketa

    Anketa
    Který outfit je podle vás nejhorší?
    Chrissy Teigen
    12 %
    Rita Ora
    7 %
    Celine Dion
    66 %
    Sarah Jessica Parker
    11 %
    Demi Moore
    4 %
    Hlasovalo: 123 čtenářů
    Děkujeme za Váš hlas!

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.