Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pevné zadečky a vyrýsované svaly: Jak si čeští sportovci užívají léto

17. srpna 2017 | 12:00

Léto láká k vodě nejen obyčejné smrtelníky, ale i sportovní hvězdy české reprezentace. A musíme uznat, že na jejich vysportovaná těla je prostě radost se podívat. Pokochejte se i vy, jak si naše sportovní hvězdy užívají léto.

Trpí v rozžhaveném písku. Nejlepší české plážové volejbalistky Markéta Nausch-Sluková, Barbora Hermannová a Kristýna Hoidarová Kolocová s Michaelou Kvapilovou bojují o co nejlepší výsledek na mistrovství světa ve Vídni. V extrémním vedru dokázaly oba týmy vyhrát svou skupinu a pomýšlejí na zisk medaile.

Práci neunikl ani tenista Tomáš Berdych, který je hlavní hvězdou turnaje v Los Cabos. Letěla s ním i manželka Ester a nejlepší český hráč na okruhu ATP se chlubí snímky, jak si ve volnu užívá na pláži a kochá se výhledem na pozadí své ženy.

V tréninkovém procesu je česká lyžařka Tereza Kmochová, která na chvíli sesedla z kola a nahá hupsla do studené řeky. „Jsem trochu nahá, ale to je v pohodě,“ psala na Instagram úspěšná sjezdařka, která se narodila se stoprocentní ztrátou sluchu.

Vedro se dá přečkat i v posteli. Své o tom ví i olympijský medailista Josef Dostál. Na internet vystavil snímek, jak na břiše leží se svými dvěma sestrami Annou a Magdalenou. Leckdo vysokému kajakáři příjemnou společnost závidí.

Další novinky ze života sportovních hvězd naleznete na webu iSport.cz >>>

Autor: pv, iSport.cz