Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Velký přehled podzimních seriálů: Co se stane v První republice či Ulici?

  • 11. srpna 2017 | 06:00

    Všechny televize vsadily opět na seriálové novinky nebo další série již zaběhnutých a divácky oblíbených evergreenů. Probraly jsme se programovou nabídkou a vybraly jsme pro vás ty nejzajímavější kousky, které pravděpodobně bude stát za to v nadcházející sezoně sledovat.

  • Policie Modrava


    Autor: Nova
    Prostředí malebné šumavské přírody učarovalo nejen filmařům, ale posléze i vám na televizních obrazovkách. Původní seriál televize Nova se do tohoto prostředí opět vrací – a s ním tým kriminalistky Jany Vinické v podání Soni Norisové. Ta bude nejen vyšetřovat nové případy, ale také zjistíte, jak se bude vyvíjet její milostný život. Bude pokračovat její vztah s náčelníkem horské služby, nebo přijde někdo nový? Dozvíte se od 27. srpna.

  • Kapitán Exner

    Autor: prima

    Na základě detektivních příběhů spisovatele Václava Erbena vznikl televizní seriál Kapitán Exner. Možná jeho příběhy ze stránek knih už dobře znáte, teď se můžete těšit na to, jakým způsobem Michal Dlouhý sukničkářského detektiva ztvárnil. Kapitán Exner není klasický drsňák, dokáže pochopit způsob myšlení pachatele a najít nezvratné důkazy. Miluje krásné ženy, takže ani o milostné napětí nebude nouze. Seriál začíná na Primě 27. srpna.

  • Soudce AK

    Autor: Česká televize

    Nová série Soudce AK má jednu velkou novinku. Na natáčení se podíleli čtyři režiséři, tři z nich jsou držiteli Českého lva: Robert Sedláček, Bohdan Sláma, Radim Špaček a Petr Marek. Tvůrci seriálu se v další řadě inspirovali případy, které se opravdu staly a ve své době vzbudily velký zájem veřejnosti. Hlavní hrdina soudce Adam Klos tak bude soudit ty nejhorší zločince, protože se z rodinného práva přesouvá na trestní. Sledovat na České televizi můžete od 28. srpna. 

    Podívejte se na ukázku z nové sezony:

    Video se připravuje ...
    Život a doba soudce AK • VIDEO: Česká televize

  • Specialisté

    Autor: Nova

    Kriminální seriály jsou hodně oblíbené, a to jak ty naše české, tak zahraniční. Zřejmě i proto se seriál Specialisté opět objeví na vašich obrazovkách. Moderní krimisérie z prostředí Prahy vás přivede do velmi zajímavých míst a exteriérů. V hlavní roli je zde tentokrát muž, a to hlavní vyšetřovatel v podání Davida Prachaře. Ve vedlejší roli se můžete těšit na oblíbence z Ulice Jakuba Štáfka. Na Nově poběží každé pondělí od 21. srpna.

  • Modrý kód

    Autor: Prima

    Do urgentu Nemocnice Rubava se na podzim vrací opět seriál Modrý kód. Každý díl vám přinese čtyři nové případy, které jsou inspirovány skutečnými událostmi. Maskéři odvádějí na seriálu neuvěřitelnou práci! Samozřejmě se opět o něco víc odmotají i osudy hlavních představitelů. Těšit se můžete od 21. srpna.

    Podívejte se na rozhovor se seriálovou sestřičkou:

    Video se připravuje ...
    Nová seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře • VIDEO: Adriana Krátká/BPŽ

  • První republika

    Autor: Česká televize

    Dlouho očekávaná druhá řada oblíbeného seriálu je tu! Děj se posune o osm let dopředu, ocitneme se tedy v roce 1928. „Nové díly budou – v mezích žánru – mnohem dynamičtější a akčnější. Doba první republiky je velmi inspirativní, je to doba, která začala řešit mnoho důležitých společenských témat. To vše se v našem seriálu odráží,“ říká režisér Biser Arichtev. Mezi novými tvářemi První republiky se objeví například Anna Fialová a Brigita Cmuntová, které hrají již dospělé dcery Jaroslava a Kláry Valentových, Stanislav Majer jako tvrdý nekompromisní podnikatel Hans von Lippi nebo Vladimír Polívka coby poručík Jan Andrle. Premiéra prvního dílu bude 8. září.

    Podívejte se na rozhovor s představitelem nové postavy seriálu:

    Video se připravuje ...
    Nováček v První republice Polívka: Měli bychom promyslet vztahy mezi dnešními muži a ženami • VIDEO: Adriana Krátká / BPŽ


  • Ordinace v růžové zahradě 2

    Autor: Tv Nova

    Už třináctou sezonu začíná seriál z prostředí kamenické nemocnice. Těšit se můžete zase na pořádnou dávku emocí. Zdena se vrací z Ameriky a nebude to mít v nadcházející době vůbec lehké. Stejně tak Marika s Adamem, kteří se ocitnou tváří v tvář tragédii. Nebojte se, nebude to jen o smutných osudech, Vilíka třeba čeká nová láska a šťastné období bude prožívat i Běla s Eduardem.

    Podívejte se na to, co se stane v nové sezoně:

    Video se připravuje ...
    Co se na podzim stane v Ordinaci v růžové zahradě • VIDEO: youtube/Nova

  • Ohnivý kuře

    Autor: Prima

    Oblíbený seriál s kulinářskou tematikou se i další sezonu zařadí do programu televize Prima. Klára, kterou hraje Kristýna Leichtová, bude i nadále bojovat s tajemným stalkerem, ale už v této sezoně se dozvíte, kdo to je, a budete asi hodně překvapeni. Také jí pomůže v nouzi jistá osoba, kterou byste v této roli rozhodně nečekali. Premiérový díl seriálu startuje 22. srpna.

  • Trapný padesátky

    Autor: Česká televize

    Na základě scénáře Ireny Obermannové vznikl nový seriál Trapný padesátky, který chce ukázat, že život začíná teprve v padesáti. „Padesátka je pro ženu důležitý životní mezník, je to přechodový věk z jedné životní fáze do druhé a je nesmírně zajímavé, jak se dnes tyto ženy mění. Vypadají a chovají se úplně jinak než předešlé generace. Ačkoliv už jsou mnohdy babičkami, cítí se mladé a jsou mladé,“ říká o svém námětu Irena Obermannová. V hlavních rolích uvidíme Kláru Melíškovou, Alenu Mihulovou a Pavlu Tomicovou. Na dávku humoru se můžete těšit od 28. srpna.

    Podívejte se na ukázky z nového seriálu:

    Video se připravuje ...
    Trapný padesátky • VIDEO: Česká televize

  • Ulice

    Autor: Tv Nova

    Třináct let ji milujete a řítí se na vás nová vlna. V této sezoně se více zaměříme na život Gábiny, která si půjde za svým snem. A vypadá to, že se jí v životě objeví také nový muž. Láska se vkrade také do života Adriany. Říká se, že občas je láska slepá, a je to tak, přinese potom více neštěstí než potěšení... Uvidíme, jak to dopadne v tomto případě.

    Podívejte se, co se stane v nové sezoně:

    Video se připravuje ...
    Co se stane v Ulici po prázdninách? Podívejte se na ukázku • VIDEO: TV Nova

Diskuse ke článku
.